söndag 9 april 2023

Recension / Review ~ LiliKiwi Rengöringsskum för kropp och ansikte


LiliKiwi Rengöringsskum för kropp och ansikte beskrivs som en ekologiskt certifierat krämigt skum utvecklat för barns ansikte, kropp och privata delar. Barn älskar den söta doften av jordgubbe. Och den passar perfekt till att göra skummiga skägg!

Enligt LiliKiwi så avlägsnar rengöringen upp till 99,9% av föroreningspartiklar och huden förblir återfuktad och slät i upp till 8 timmar.

Specifikationer:

Naturligt resp ekologiskt innehåll:100% naturlig, 10% ekologisk.
För vem: Alla, specifikt till barn och hud med tendenser till atopisk dermatit
Certifieringar: COSMOS ORGANIC av Ecocert, Greenlife enligt COSMOS standard
Hållbarhet: 6 månader från öppnande 
Tillverkningsland: Frankrike
Vegan: Ja 
Testat på djur: Nej 
Annat: Flaskan är ergonomiskt utformad för att passa perfekt i barns små händer. Tillverkad av livsmedelscertifierad plast, HDPE och SVHC-fri. Flaskorna är helt återvinningsbara eller återanvändbara med refill.
Pris: ca 229kr för 250 ml (refill till flaskan 139kr) 

Plus 
Doftar gott av jordgubbar
Skummar (barnen älskar!) 
Rengör bra
Huden känns återfuktad
Refill

Minus 
Inget!

Mitt utlåtande: Den här rengöring kommer i en smart pumpflaska med pumpmunstycke. Själva delen man trycker på att få ut skummet är lite större och rundare för att små händer ska få bra grepp. Ut kommer ett härligt skum som mina barn tycket väldigt mycket om! Det är enkelt att dosera och lätt för barnen att tvätta sig med. Konsistensen är mer fluffig än rinnig så skummet stannar på kroppen utan att rinna av direkt. Doftar milt av jordgubbar! Huden känns ren efteråt utan att torka ut, och det behövs ingen uppföljande återfuktning. Fungerar även för min son med torr eksem-hud.

Jag har såklart även själv använt den och är otroligt imponerad av formulan! Första gången jag träffade på LiliKiwi var på Stockholm Beauty Week där franska ambassaden hade bjudit in franska beautymärken till att ställa ut. Och jag pratade då med Dr Tao, en utav de kvinnliga grundarna, och hon berättade så passionerat om LiliKiwi.  Produkten innehåller endast 5 ingredienser och är ändå snäll mot huden, effektiv, naturlig, allergivänlig och barnsäker. Otroligt! Och det bästa är att det går att köpa refill till flaskan. Kommer definitivt köpa igen! 

Ingredienser svenska: Ultrarent vatten, Ekologisk vegetabilisk glycerin, Decylglukosid, Mjölksyra, 100% naturlig söt jordgubbsdoft
 

INCI: AQUA (WATER), GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, PARFUM* (FRAGRANCE), LACTIC ACID
*NATURLIG DOFT

100% naturliga ingredienser
10% ekologiska ingredienser

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar