tisdag 23 april 2024

Recension / Review ~ Loelle ReBoost Balm



Loelle Reboost balm beskrivs som en multi kräm som ska ge glow, återfukta, lugna och revitatlisera huden med hjälp av näringsrika, antiinflammatoriska ingredienser  som sheasmör, arganolja, solrosolja, acmella, arnika- och ringbloms-extrakt. Balmen ska balansera huden och hjälpa till att reparera skadad hudbarriär.

Formulan är vispad, vattenfri i fast form som smälter vid kontakt med huden.

Specifikationer:

Naturligt resp ekologiskt innehåll: 100% naturligt innehåll, ingen uppgift om ekologisk del
För vem: Alla hudtyper, särskilt torr, kliande, sprucken hud
Certifieringar: X
Hållbarhet: 12 månader från öppnande
Tillverkningsland: Inom EU
Vegan: Ja
Testat på djur: Nej
Annat: X
Pris: Omkring 499kr för 100ml

Plus
Dryg
Återfuktande
Lugnande

Minus
Något oljig om man tar för mycket

Mitt utlåtande: Denna Balm kommer iplastburk med skruvlock. I burken har vi en gyllengul krämig balm som doftar ljuvligt men milt av vanilj. Balmen är lätt att applicera och dosera men det gäller att inte ta för mycket för då blir huden (iallafall för mig) lite för oljig. En liten ärta räcker till hela sniktet och dekolletaget! Ljuvlig att smörja in och absorberas inom några minuter av huden. Huden lämnas mjuk, lugn och återfuktad. Väldigt härlig på torr och irriterad hud, på torrpartier och armbågar. Jag gillar verkligen multiprodukter och den här har jag även använt på min son som har atopisk hud. 

INCI: Butyrospermum parkii (shea) butter*, Helianthus annus (sunflower) seed oil*, Argania spinosa (argan) kernel oil*, Caprylic/capric triglyceride, Spilanthes acmella flower extract, Parfum, Cannabis sativa seed oil*, Arnica montana flower extract, Calendula officinalis flower extract, Cannabidiol. * = ekologisk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar