onsdag 4 januari 2012

Nvey Hurray!Då var den här, min nya foundation från Nvey Eco i färgen Cool Ivory som jag skrivit om innan! Med ett presentkort jag fick i julklapp (Tack så hjärtligt!) så knallade jag in på Åhlens City dagen innan nyårsafton och köpte mig ett exemplar. Den blir ett utmärkt vinter-alternativ till min foundation från 100% Pure som nu är för mörk trots att jag har den ljusaste nyansen. Om du är intresserad av att se swatch har jag redan lagt upp en bild från ett prov jag fick innan jul, kika här

Har du erfarenhet utav Nvey Eco? Finns det andra godbitar i sortimentet jag inte bör missa?

English: I bought a new foundation from Nvey Eco in the shade 510 Cool Ivory. You can see a swatch of i here. Do you use Nvey Eco? Is there more goodies in the Nvey Eco range that I sholdn't miss?

3 kommentarer:

  1. Jag har som sagt bara testat ett litet prov på foundationen, gillade den men den kändes aningen för "tung" för min blandhy. Ska iaf bli kul att läsa en recension av den sen! :)

    SvaraRadera
  2. Jag kan förstå det, för den är väldigt lik 100% Pure's foundation i konsistens. Lite "trög" att jobba in men man får grunda med mycket fukt. Jag hoppas det blir en keeper! :)

    SvaraRadera
  3. Kolla gärna in deras blush. Pigmenterade, dryga och asläckra! Tror du kommer gilla dem. :)

    SvaraRadera