måndag 12 december 2011

Nvey Eco 510 Cool Ivory Swatch

Jag fick frågan om jag inte kunde ta och lägga upp en swatch på mitt prov från Nvey Eco's ljusaste nyans 510 Cool Ivory. Såklart! Ville dock vänta tills nu i helgen som gick så jag kunde fota med dagsljus (lite svårt att fota nu när det är så mörkt om kvällarna).

Här är iallafall resultatet! Jämnför gärna med min swatch på 100% Pure's ljusaste nyans Creme. De båda är ganska lika men 100% Pure's foundation är snäppet mörkare och gulare. De kräver båda ett bra underlag i form utav bra återfuktad hud och resultatet blir väldigt fint. Om jag inte fått Nvey Eco's foundation i julklapp blir det definitivt inköp dagen efter julafton! ;)

English: Here is a swatch of Nvey Eco's foundation 510 Cool Ivory that I got as a sample. If I don't get this foundation from Santa - I will definitely go and buy one myself the next day! ;)

6 kommentarer:

 1. Tack för att du fotade!
  Blir nog ett köp av den :)

  SvaraRadera
 2. Varsågod Sofie! :) Fin blogg du har förresten!

  SvaraRadera
 3. Hej Mona!

  Det går inte att mejla till dig! Har försökt flera ggr. Har ett svar på en fråga du ställt.
  //
  Jesper

  SvaraRadera
 4. Hej Jesper!
  Nu vet jag inte riktigt vad detta gäller, men har du testat att maila livetarvackert@gmail.com?
  Testade att maila den från en annan mailadres och det gick utmärkt så jag får be dig att prova med adressen ovan. :)
  // Mona

  SvaraRadera
 5. Fin profilbild du har. Gillar ljussättningen! :-) Har du fått till ljuset enbart med kameran eller har du fixat det i ett blidprogram? Om det bara är kameran så vad har du för kamera? ;-)

  SvaraRadera
 6. Hej Malin! Tack ska du ha :) Profilbilden är tagen utav en fotograf - Leo Erdfelt och han använde både blixt och solsken som ljuskällor och bilden är sedan bearbetad i PS. Jag kan tyvärr inte svara på vad för kamera han har.

  SvaraRadera