fredag 6 september 2024

Review / Recension ~ Leahlani Coco Mango Infusion Oil


Leahlani Coco Mango Infusion Oil beskrivs som en kroppsolja med doft av saftig mango och krämig kokos. Den ska vara lätt i konsistensen och vara lättabsorberad och gå att använda som hår- och kroppsolja. Den ska ge återfuktning och glow till huden. 

Specifikationer:

Naturligt resp ekologiskt innehåll: 100% naturlig, ekologiska ingredienser men ingen procent angiven
För vem: Alla hudtyper
Certifieringar: X
Hållbarhet: 9 månader från öppnande
Tillverkningsland: USA, Hawaii
Vegan: Ja
Testat på djur: Nej
Annat: Finns även i en version med guldskimmer
Pris: Ca 333kr(beroende på valutakurs) för 118 ml

Plus
Naturlig doft av mango och kokos
Återfuktar bra
Dryg

Minus
Inget

Mitt utlåtande: Denna kroppsolja kommer i en brun plastflaska med snäppkork i guldfärg. Ut kommer en halvgenomskinlig olja som kan vara grumlig beroende på varmt eller inte varmt det är hemma. Då det är kokosolja i produkten så stelnar den något i kallare temperaturer. Doften är ljuvlig! Saftig doft av mango och kokos! Oljan är lätt och mjuk att applicera och sjunker in ganska bra i huden. Efter en stund har den absorberats och huden känns mjuk och len. Oljan känns väldigt dryg, det behövs inte mycket för att smörja in kroppen. Den här kroppsoljan finns även med guldskimmer, något jag hade velat testa. Kanske då men någon av de andra dofterna! 

INCI: *Caprylic/Capric Triglyceride (Coconut Oil), *Aleurites Moluccanus (Kukui) Seed Oil, *Macadmai Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, ***Natural Fragrance, *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil, *Macadamia Ternifolia Butter, *Tocopherol (Vitamin E)

*Organic
*** Natural fragrance Blend, non synthetic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar