onsdag 21 augusti 2024

Review / Recension ~ Q+A Vitamin A.C.E Shower Oil


Q+A Vitamin A.C.E Shower Oil beskrivs som en duscholja med ingredienser som lugnar huden och tillför näring. Duscholjan innehåller vitaminrika fruktextrakt och oljor från granatäpple, tranbär och camu camu. Tillsammans med betakaroten ska de ge huden en djup rengöring och ny lyster. Q+A duscholja har en härlig doft av mango och guava och innehåller ytaktiva ämnen som är milda mot huden.

Nyckelingredienser i Vitamin A.C.E Shower Oil är havtorn rik på antioxidanter, vitaminer och fettsyror som ger intensiv fukt och lugnar huden. Betakaroten är rik på vitamin A och bidrar med antioxidanter och skydd mot fria radikaler. Stimulerar kollagenproduktionen och förbättrar hudens struktur. Ett superfood-komplex med antioxidanter ger huden vitaminer, fettsyror som berikar och stärker hudens yta.

Specifikationer:

Naturligt resp ekologiskt innehåll: 97% naturlig, ingen uppgift om ekologisk procent 
För vem: Passar känslig, torr, stressad och normal hud
Certifieringar: X 
Hållbarhet: 12 månader från öppnande 
Tillverkningsland: England
Vegan: Ja 
Testat på djur: Nej 
Annat: Dermatologiskt testad 
Pris: Omkring 115kr för 250 ml 

Plus
Underbar mild doft!
Rengör och återfuktar fint
Lätt att skölja av
Huden känns len efteråt
Budget-alternativ

Minus
Inget! 

Mitt utlåtande: Den här duscholjan kommer i en poppigt rosa plastflaska med pumpmunstycke. Det är lätt att dosera med pumpen och ut kommer en gyllengul rinnig olja som doftar underbart tropiskt och sött, men samtidigt milt. Oljan är behaglig att smörja in och känns len mot huden. Det är enkelt att duscha av oljan och efteråt känns huden mjuk och återfuktad. Budget-vänligt pris dessutom! 

Jag är så glad att jag har hittat denna kroppsolja! När jag var yngre brukade jag använda en duscholja från Nivea men efter att ha gått över till naturlig hudvård för många år sedan så har jag aldrig hittat ett bra alternativ - fram tills nu! 😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar