onsdag 29 november 2023

Recension / Review ~ Norrskin Skin Repair Niacinamide & Azelaic Acid



Norrskin Skin Repair Niacinamide & Azelaic Acid beskrivs som ett hudreparerande serum med Niacinamid 5% & Azelainsyra 5%. Den ska lugna irriterad hy, motverka  och reducera förekomsten av rynkor, förstorade porer och pigmentförändringar. 

Specifikationer:

Naturligt resp ekologiskt innehåll: 91,8% naturlig, ingen information om ekologiskt
För vem: Alla, även känslig hud, bland hy, acne
Certifieringar: X
Hållbarhet: Se bäst före datum på förpackningen
Tillverkningsland: Sverige
Vegan: Ja
Testat på djur: Nej
Annat: Glasförpackning
Pris: 349kr för 30ml 

Plus
Blommig mild doft
Absorberas snabbt
Balanserar huden
Återfuktar
Stramar upp

Minus
Hade velat se större andel naturliga ingredienser 

Mitt utlåtande: Det här serumet kommer i en glasflaska med pipett kork i glas, gummi och trä. Det är lätt att dosera med pipetten. Serumet är ljusgult till färgen, har en rinnande konsistens och doftar milt blommigt. Produkten innehåller parfym men det framgår inte om det är en naturlig doftsammansättning eller syntetisk parfym. Jag ser heller inte restprodukter från eteriska oljor i ingredienslistan som det kan var från naturlig parfym om den innehåller t ex eteriska oljor. På huden glider serumet lätt och det är enkelt att applicera. Serumet absorberas snabbt och lämnar huden uppstramad och återfuktad på samma gång. Det känns verkligen som en balanserande produkt! Serumet pirrar lite i huden på mig men jag ser inget irritation eller rödhet. Jag tycket det här är en riktigt trevlig produkt och min första produkt med Niacinamid i.

INCI: Aqua, propandiol, glycerin, azelainsyra, niacinamid, arginin, natriumhydroxid, Linum Usitatissimum fröextrakt, Fragaria Vesca fruktextrakt, panthenol, pantolakton, xantangummi, mjölksyra, natriumbensoat, kaliumsorbat, natriumlevulinat, levulinsyra, parfym, trinatriumetylendiamindiskuccinat, polysorbat 80, hexylkanel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar