söndag 25 juni 2023

Solskydd som ska testas 2023


Förutom mina "bas-solskydd" (se tidigare inlägg) så kommer jag såklart även testa nya solskydd i år! Dessa härliga solskydd ska hårdtestas i sommar och några har jag redan börjat använda och känns lovande. 

Patyka Sun Cream Face SPF50+ är en solkräm för ansiktet med fysikaliskt mineralfilter (zinkoxid och titaniumdioxid) som skyddar mot UVA- och UVB-strålar. Solskyddet är vattenresisitent, ska gå lätt in i huden och har en formula med fuktgivande och skyddande innehåll som aloe vera, botanisk bisabolol, pongmiaextrakt, gröna mikroalger samt hyaluronsyra. Naturlig doft av jasmin och mandelblom. Ska passa alla hudtyper, även känslig hud. Certifierat av Ecocert.

Idun Moisturizing Mineral Skin Tint SPF30 är en färgad dagcreme som ska ge lätt täckning och lystergivande finish, samt hålla huden återfuktad och ge skydd mot solen med SPF30 fysikaliskt filter.  Vegansk formulan som ska kännas viktlös på huden och jämna ut hudtonen och är formulerad med antioxidanter, vitamin C och E för att skydda huden. Finns i 6 nyanser. 

Sol de Ibiza Natural Mineral Sunscreen SPF30 är ett naturligt solskydd för både ansikte och kropp. Skyddar mot både UVA- och UVB-strålar med hjälp av fysikaliskt filter med zinkoxid. Solskyddet är solid och blir krämig och mjuk när den kommer i kontakt med värmen från huden och ska vara lätt att applicera. Den ska ha hudvårdande egenskaper och är berikad med calendula extrakt som bidrar till hudens cellförnyelse.

Wooden Spoon Sweet Mango Sunscreen Baby & Family SPF50 är ett naturligt solskydd som är tillverkat av enkla och säkra ingredienser som t ex jojoba och Kokosolja. Ska skydda och vårda alla hudtyper med fysikaliskt filter av zinkoxid samt en mild formula med näringsgivande oljor och smör som även passar känslig barnhud.Vattenresistent och certifierad Eco Cert.

Alphanova Organic Tinted Sun Cream Nude SPF50+ Sensitive är ett färgat solskydd med fysikaliskt filter av Titaniumdioxid som ger bra skydd mot UVA och UVB strålar. Ska jämna ut hudtonen samt är berikad med Aloe Vera, Jojoba och Tamanu oljor för att återfukta och skydda huden. Vattenresistent och certifierad EcoCert. 

Alphanova Sun Family Spray SPF50+ är ett solskydd i spray-form med högt UV-skydd SPF50+ som ska skydda hela familjen. Formulan ska passa den allra känsligaste huden och är berikad med ekologisk aloe vera och ekologisk jojobaolja. Ska ha en tropisk doft av kokos och är vattenresistent. Flaskan är gjord av återvunnet och återvinningsbart aluminium. 

Ser ni något solskydd ni blir nyfikna på? Vilket vill ni att jag recenserar först? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar