onsdag 11 januari 2023

Säg hej till Beach Belle! 💖🌺🌴🐚



Säg hej till Beach Belle! 💖🌺🌴🐚

Nu har jag landat i ett nytt, enklare och passande namn för bloggen/kontot - BeachBelle! 💖🏝️En beachbelle är en tjej som hänger på stranden, vilket jag älskar, och namnet Belle betyder ”skönhet”. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar allt som har med havet och tropiska stränder att göra då ni ser snäckor och koraller i var och vartannat inlägg 🐚


Jag kommer fortfarande ha samma inriktning som jag redan har, inget i övrigt kommer att ändras, utan ni kan se fram emot en hel del grönt och ekolyxigt skönhets innehåll (recensioner, tips, guider mm) som då och då blandas med familjeäventyr, resor och livsstils-relaterade inlägg.


Inför 2023 kommer jag troligen börja göra betalda samarbeten då jag lägger ner otroligt mycket tid, pengar, research och redigeringstid på mina recensioner, bilder och inlägg, samt att jag måste skatta för eventuella PR utskick. 


Bloggen ligger för närvarande kvar på denna URL men kommer troligen läggas på ny adress i framtiden. Även mailadress kommer vara detsamma under en tid. Jag kommer att meddela när bloggen flyttas.


Jag hoppas ni gillar det lika mycket som jag! 😍🌺✨



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar