fredag 10 februari 2012

Tävling ~ Vinn ett doftljus från Trädgårdsapoteket!

För att fira min bloggs 1-års dag kommer jag tillsammans med Trädgårdsapoteket ge er chansen att vinna ett  utav deras doftljus tillverkat utav sojavax och ekologiska eteriska oljor. Som de flesta som följer min blogg antagligen redan vet så älskar jag att sätta guldkant på vardagen ibland, och där är doftljus en utav mina svagheter. En nyvunnen favorit är Trädgårdsapotekets doftljus med doft av Orkidé & Jasmin (recension hittar du här). Men om du vinner får du givetvis välja den doft du tycker verkar mest spännande! Här hittar du alla dofter på ljusen.För att vara med och tävla behöver du göra följande:

1. Gilla Trädgårdsapoteket på Facebook här.

2. Berätta om vad du gör för att ta hand om dig själv och lyxa till en kväll, gärna i skönhetens tecken.

3. Skriv vilket ljus du helst skulle vilja ha om du vinner. Här hittar du alla dofter på ljusen.

Om du vill kan du även berätta om tävlingen via din egen blogg, Facebook eller Twitter för en extra lott, men kom ihåg att meddela mig om det genom att bifoga länk!

Tävlingen pågår fram till nästa Söndag den 19/2 och vinnare utses av mig via klassisk lott-dragning och sedan publicerar jag vinnaren på min blogg. Därefter har vinnaren 3 dagar på sig att maila mig namn och adress. Hör ingen av sig drar jag en ny vinnare osv.

Lycka till och håll ögonen öppna efter fler tävlingar inom kort! :)

5 kommentarer:

 1. Jag är gärna med och tävlar!

  Har gillat på Facebook och tipsat om tävlingen i min blogg, länk: http://ekolicious.blogspot.com/2012/02/bloggtavling-hos-la-vie-est-belle.html

  Känner på mig att mitt svar på frågan kommer bli väldigt trist, då jag nästan aldrig "lyxar till det". Dels hinns det oftast inte med och sen har jag inga produkter som känns sådär lyxiga och spaiga, tänker på skrubbar och sånt. Någon gång då och då tar jag hand om huden i ansiktet lite och lägger en ansiktsmask eller peeling. Väldigt trist men sant!

  Om jag har turen att vinna skulle jag vilja ha ljuset i samma doft som dig, Orkidé & Jasmin! :)

  SvaraRadera
 2. Jag vill också vara med och tävla! :-) Gillar på FB sen tidigare och skulle önska ett fikon&angosturaljus, det låter spännande.

  Som småbarnsmamma är det vardagslyx att få ta ett varmt bad i lugn och ro, gärna med chokladdoftande olja. En aniktsmask och lite fotfilande med en skön fotkräm därpå, sen sover jag gott (så länge jag nu får sova! :-).

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har gilla på FB men jag har ingen blogg. Men jag har delat Trädgårdsapoteket på min sida så det kanske kan ge en extra lott? Doften orkidé och jasmin låter mysigast även om jag skulle bli glad för vilken som helst!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilken trevlig tävling!
  Gillar redan på fb.
  Jag passar på att när jag är ensam ta ett långt och varmt bad med någon härlig badolja i.
  Lyset släckt och massor av levande ljus. Lite soft musik och ett inredningsmagasin och lite gott att dricka på badkarskanten. Då njuter jag!
  Vinner jag provar jag gärna Orkidé&Jasmin.Det låter så sommrigt!

  Camilla kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Jag är gärna med och tävlar :) Gillar på Facebook!
  För att lyxa till det så tar jag gärna en lång dusch och skrubbar hela kroppen. Sedan smörjer jag in mig med oljor och hudkräm för att mjuka upp huden. Efter det lägger jag mig gärna under täcket med tända ljus och en mysig film. Kanske något gott att äta till också!
  Om jag vinner så lät orkidé och jasmin som en trevlig doft!

  Bovetet@hotmail.com

  SvaraRadera