torsdag 2 februari 2012

Hawaii + Citrusfrukter

Här kommer en första titt på två utav produkterna ifrån Lily Lolo's pressevent. Först ut är mineral bronzern Waikiki och mineral rouget Clementine. Bilden är tagen i (kallt)dagsljus och jag har lagt på mycket utav båda produkterna på min underarm så ni ska kunna se färgerna.

Waikiki är enligt beskrivning en guldskimande brunfärgad bronzer som passar bäst för ljus hy. Till att börja med är den inte alls så skimrande som jag var rädd för att den skulle vara, utan den har ett ganska subtilt skimmer och ger en naturlig ljusbrun färg, lite som lätt solbränd hud. Jag har testat den lite för att framhäva kindbenen och den funkar bra till min ljusa hy. Jag tror även att jag vill testa att använda den som en all-over-produkt under sommaren på ansikte/dekoltage där jag vanligen använder väldigt hög SPF och därmed inte får så mycket färg.

Clementine är enligt beskrivning en matt persiko-rosa rouge som ger en fräsch glöd till kinderna. Den här skulle jag även vilja kalla korall och den ger - precis som Lily Lolo lovar - en rosig och naturlig färg som jag tror passar de flesta även den ljusaste huden. En enligt mig fin rouge till både vardag och fest.

En sak som både två har gemensamt är en grymt bra pigmentering! När jag applicerade på kindbenen första gången tog jag alldeles för mycket! Haha, jag såg ut som en påskkärring på ena sidan! Med andra ord, med lite kommer du långt, vilket gör de här två produkterna väldigt dryga. Waikiki och Clementine är lätta att jobba med och smälter bra in med min Lily Lolo-foundation China Doll. Nu blev detta inlägg nästan en recension men jag lovar att återkomma med fullskaliga recensioner när jag testat dessa ett tag!

English: A first look at Lily Lolo's bronzer Waikiki and rouge Clementine!

2 kommentarer:

  1. Waikiki ser riktigt fin ut! Funderat på den ett tag, och nu VILL jag ha den.

    SvaraRadera
  2. Waikiki har jag testat ett prov på och den är jättefin, särskilt på sommaren! Ska nog införskaffa mig ett eget ex när det börjar närma sig sommaren :)

    SvaraRadera