tisdag 6 februari 2024

Recension / Review ~ Lili Kiwi Handtvål

Lili Kiwi Handtvål beskrivs som en rengöringsgel för händer som är certifierad av Ecocert® och speciellt designad för daglig rengöring av små händer. Naturlig doft av gröna äpplen samt att den
gröna färgen fungerar som en indikator. Barnen kan se var de sprider gelen och när de har gnuggat händerna tillräckligt, försvinner det gröna och ersätts av ett vitt skum. Roliga klistermärken till barnen finns bakom etiketterna.

Specifikationer:

Naturligt resp ekologiskt innehåll: 100% naturlig,  12% ekologisk
För vem: Alla, barn, atopisk hud
Certifieringar: EcoCert
Hållbarhet: 12 månader från öppnande
Tillverkningsland: Frankrike
Vegan: Ja
Testat på djur: Nej
Annat: Återvinningsbara förpackning i plast, klistermärken bakom etiketten, refill
Pris: Omkring 119 kr för 250ml

Plus
Doftar milt och gott av äpple
Endast 8 ingredienser!
Tvättar rent utan att torka ut
Refill-system

Minus
Pumpen kloggar lätt igen
Lite svår att hantera pga a gele konsistensen 

Mitt utlåtande: Den här rengörings-tvålen/gelen kommer i en söt plastflaska med pumpmunstycke. Bakom etiketten sitter klistermärken till barnen. Den stora pumpen gör det lätt för barnhänder at trycka ut tvålen. Pumpen doserar bra men kloggar ofta igen vilket är ett minus. Ut kommer en grön gele-liknande tvål som doftar milt av äpplen. Jag upplever den som lite "hal" så ibland åker hälften av vid intvålningen. När man tvålar tillräckligt länge så förändras färgen till vit vilket är kul, för då är det enkelt för barnen att se när de tvättat händerna ordentligt. Torkar inte ut och lämnar händerna rena och mjuka. Älskar att det endast är 8 ingredienser i denna tvål! 

INCI: AQUA (WATER), GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PARFUM* (FRAGRANCE), LACTIC ACID,XANTHAN GUM, CI 75810 (CHLOROPHYLLIN-COPPER COMPLEX)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar