lördag 28 april 2018

2 x Skönhetsevent i Maj (öppet för alla!)

*This post is in swedish as this is events held in Stockholm, Sweden. Curious? Use the translate button on the right. :)*

Snart är härliga Maj här och med det -  inte mindre än två härliga gröna skönhetsevent som dessutom är öppna för allmänheten! :-) I vanliga fall brukar jag som bloggare bli inbjuden till event som endast är öppna för utvalda journalister och influencers men här är två event som jag faktiskt kan tipsa om.

Båda hålls i Stockholm, så bor du i Stockholm eller omnejd, turistar här eller t o m kan tänka dig  att resa till huvudstaden - och älskar grön skönhet - då är dessa evenemang för dig.

Först ut är Green Beauty Day


När: Lördag 5 maj - kl 10.00-16.00.
Var: Centrala lokaler vid Klara Strand, på Blekholmstorget 30. Karta här.
Biljett: Ja, kostar 50kr och köps här. 

Vad: Ett heldagsevent som med fokus på grön skönhet som är initierat av Hannah Sjöström, som ligger bakom bloggportalen/webbshoppen Naturlig Snygg. Drygt 50 varumärken kommer att finns på plats med försäljning. Det kommer vara föreläsningar under dagen med bl a författaren och yogaläraren Karin Björkegren Jones och operasångaren och parfymskaparen Rickard Söderberg mfl. Det kommer även finnas ett speakers corner med kortare demos och föreläsningar av makeupartister, hudvårdsterapeuter och frisörer i ett café i lokalerna där det även går att fika. Dessutom avslutas dagen med prisutdelning av Organic Beauty Awards kl 15:00! Alla nominerade här.

Program:
Kl 10. Green Beauty Day 2018 öppnar – start föreläsningsprogram & utställning
Kl 11.30 – 13.30 Lunchservering i caféet
Kl 15.00 Prisutdelning Organic Beauty Awards 2017


Två veckor senare går Stockohlm Beauty Week av stapeln


När: 15-17 Maj Ons-Fre10:00-18:00 (öppet till  19:00 Ons och Tors)
Var: Hela Konstnärshuset, Smålandsgatan 7. Karta.

Biljett: Ja, kostar 100kr för alla dagar och köps här. 

Vad: Stockholms Skönhetsvecka med internationella Sverige-lanseringar av skönhetsmärken, omkring 50 utställare, nyheter, visning, prisutdelning, behandlingar och workshops. Hela 4 våningar fyllda med skönhet och inspiration! Detta event har både naturliga och konvetionella märken, men med mycket fokus på grönare alternativ. Stockholm Beauty Week firar 5 år i år och kommer tillsammans med utställare hylla branschen genom att dela ut pris till bästa salong och bästa make-upartist, Sthlm Beauty Prize.

Du kan anmäla dig till seminarier och andra events i programmet med medverkande som: Maria Åkerberg, Mette Picaut, Mikaela Laurén, Göran Adlén, Tata Harper, grundare Tangle Teezer & Tan Organic (båda från UK), Miild (dk) (världens första ekologiska makemärke) och många fler! Du hittar även yoga och träningsevent som du kan anmäla dig till.


Program: Fullständigt program för alla dagar hittar ni här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar