tisdag 9 februari 2016

iHerb Haul - Pacifica, Desert Essence, Eco Tools, Sea Band


Mitt senaste iHerb Haul blev (som de flesta gångerna haha) ett väldigt tropiskt sådant! Pacifica hade massor av produkter jag ville prova så jag klickade hem lite gott och blandat.

Pacifica Purify Coconut Water Cleansing Facial Wipes - Dessa köpte jag för att ha med t ex på resa, flyget etc. Jag gillar att förpackningen dels har den klassiska återförslutbara plastflärpen och dels ett extra plastlock ovanpå det. Luktar jättegott av kokos och servetterna är nedbrytbara i naturen.

Pacifica Hand & Body Lotion Wipes Tahitian Gardenia - De här servetterna med lotion köpte jag för att det lät som en spännande idé när man är på språng. Dessa har jag hunnit testa en gång på benen, och huden blev faktiskt väldigt len och mjuk. Luktar jättegott blommigt och servetterna är nedbrytbara i naturen.

Pacifica 7 Free Nail Color Daydreamer - Ett nagellack som är 7 Free lät så himla bra och nyansen är väldigt vacker. Skimrande cerise med lila inslag. Jag har provat en gång och det verkar lovande när det gäller hållbarheten. Se bilden längre ner för närmre titt på nagellacket.

Pacifica Coconut Kiss Creamy Lip Butter Sunset - Ett läppbalsam med med lätt korallfärg och guldskimmer. Blir nog jättefin på läpparna framåt våren!

Pacifica Take Me There Island Vanilla 3 Piece Set - Detta lilla kit innehåller roll-on parfym och hudlotion med Island Vanilla doften + ett lätt rosafärgad läppbalsam. Jag kan säga att jag skulle väldigt gärna få tag i en stor flaska av parfymen. Älskar den fylliga vaniljdoften som har en hint av kokos.

EcoTools Foot Brush & Pumice - En utav de bästa fotfilarna jag testat. Så bra att jag köpte 2 till. (bara en i bild)

Desert Essence Travel Size Coconut Body Wash - En liten reseförpackning med kokosdoftande duschkräm som jag ska ha med mig till Thailand. Gillar jag den blir det nog fullsize nästa gång för närmre utvärdering.

Pacifica Body Wash Island Vanilla - Det är som sagt ingen hemlighet att jag gillar vanilj, så det fick bli en bodywash med Island Vanilla doften också.

Sea Band Acupressure Wrist Bands - Jag blir lätt åksjuk och tänkte testa ett mer skonsamt sätt att lindra åksjukan än att knapra tabletter. Med hjälp av akupressur-punkter på handlederna ska åksjukan lindras. Halva priset jämfört med Sverige!

***

English: My last iHerb Haul was (as most times haha) very tropical! Pacifica had lots of products I wanted to try it so I clicked home some of this and some of that. Please use the translate button to read my short personal notes on the products. 


3 kommentarer:

 1. Mycket intressant där! :-)
  Jag har inte testat åksjukearmband. Berätta gärna när du testat lite mer om de fungerar.

  SvaraRadera
 2. Så mycket spännande och fint! Kul med iHerb Haul emellanåt =)

  SvaraRadera
 3. Åksjukearmbanden lät ju väldigt intressant! Blir spännande att se om de fungerar :D

  SvaraRadera