torsdag 28 januari 2016

La Vie est Belle Beauty ~ Favoriter 2015


Då var det i vanligt ordning dags att summera skönhetsåret 2015. Hoppas ni med haft en fin start på 2016!  I Februari fyller bloggen 5 år och jag kan knappt tro att jag hållit på att blogga så här länge. :-)

Under 2015 har jag haft svårt att hitta en bra balans mellan bloggande och resten av mitt liv. Jag har skrivit mer när sugen funnits där, både på impuls och mer planerat, men många gånger har mitt liv utanför bloggen fått ta över. Mycket pga av planeringen av en väldigt stor händelse.

Och vad hände mer under 2015?  Jag gifte mig med min livs kärlek! Det var en helt underbar dag, så lyckad och fylld med glädje och kärlek. Och vilket jobb det var med förberedelserna! Vi gjorde mycket själva, dekorerade vår egen vackra lokal i en ombyggd stenlada och hyrde in catering.  Men åh så bra det blev! :-) Efter det åkte vi till Paris och drack vin, åt ost, pussades och njöt av det vackra vädret.

En annan sak som hände var att jag fick upp ögonen för minimalism. Bra verktyg som kommer ta tid för mig att implementera (hello shopaholic) men som jag känner är ett steg i rätt riktning.

Bloggen blev även nominerad som "inspiratör för en hållbar framtid" vilket var otroligt roligt!

Under året hann jag med att gå på 3 mässor - Daisy Beauty Expo , Stockholm Beauty Week och Acadermia och en lansering - när Linda Örhström öppnade sin Organic Beauty Shop.

Jag vill rikta ett stort tack alla som kikar in på min blogg! :-) ♥ Det är så kul att läsa era kommentarer och funderingar, att dela glädje över en ny ögonskugga eller att ha hittat ett nytt grönt skönhetsmärke. Ni är en stor del av min blogg och jag hoppas ni vill fortsätta följa och dela min passion för grön och ekologisk skönhet och hållbarhet.

Nedan hittar ni mina skönhetsfavoriter från året som gått!

English: My 2015 favourite beauty Products and reflections from the year. Thank you to all of you who visit my blog, for the comments and love. :-) Please use the translate button. 


Här är mina favoritprodukter från 2015!

Årets bästa produkt för ansiktet / Best product for the face

Infinatura Cura oil är en riktigt stor favorit för mig! Det verkar vara en perfekt blandning av oljor som passar min hud och den återfuktar ordentligt på djupet och luktar behagligt gott. Extra plus för bra pris!

Jag även en till produkt som jag vill lyfta upp. M Picaut's Skin Detox Moisturiser är även den en fantastisk produkt för min hud, speciellt för att grunda inför dagens makeup. Huden känns återfuktad, lugnade och redo för en ny dag. Underbar!


Årets bästa Hårprodukt / Best Hairproduct

Jag har hunnit testa en hel del schampon och balsam under året (tyvärr fortfarande inget som klarar av min feta hårbotten) men det finns en ljuspunkt! Just nu testar jag Maria Åkerbergs Shampoo Sage för oljig hårbotten. Till en början tyckte jag inte alls att den hjälpte men sedan träffade jag en utav Maria Åkerbergs representanter på en mässa för några veckor sedan som sa att jag skulle ta lite mindre schampo när jag schamponerade. Och det verkar vara hemligheten som gör att mitt hår håller sig fräscht längre med det här schampot. Får återkomma med fullständig recension då jag behöver köpa ny flaska för vidare test! :-)

Årets bästa Make Up produkt/ Best Makeup Product

Helt klart så var min foundation-favorit Nvey Eco's BB+ Cream en ständig följeslagare under det sista halvåret. Bra täckning, håller hela dagen, lätt att applicera och tvätta av, dryg och ett bra pris!

Årets bästa produkt för Kroppen / Best body product

Här måste jag vara tråkig och säga Infinatura Cura oil igen! :) Funkar alldeles underbart även på kroppen!

Årets Solskydd / Best sunscreen

Med tanke på att det knappt var något sommarväder i Sverige under 2015 så blev det inte mycket till testande av. :-( Men nu ska jag till Thailand och så får vi hoppas på en bättre sommar än förra så det blir lite mer recensioner.

Men jag lade upp en recension på en äldre produkt som jag tycker är grymt bra - Badger Kids Daily Sunscreen Lotion SPF 30 Tangerine & Vanilla. Tyvärr drogs den här produkten in redan i höstas pga att Badger hittat en kontaminering i vissa batcher. Men jag har lyckats ta reda på att de håller på att göra om formulan och kan komma tillbaka med en ny variant snart.

Årets bästa produkt i duschen / Best shower-product

Nubian Heritage's tropiska duschlotion Coconut & Papaya var som att tvätta sig i pina colada! Åååh vilken doft! :)


Årets bästa Lypsyl/Lipgloss/Läppstift / Best lipbalm/lipstick

Här vill jag slå ett slag både för Dizao's underbart färgglada läppstift och Une's krämiga läppstift. Båda är väldigt välpigmenterade, sitter kvar länge och vårdar läpparna.

Årets Nykomling / This years newcomer

Här tycker jag att roliga märket Kadalys var en uppfriskande nyhet. Inte minst med det härliga banan-doftande läppbalsamet. De har massor av spännande produkter med exotiska ingredienser.


2 kommentarer:

  1. Jättekul att få ta del av dina favoriter! Lika spännande varje år! :-)

    SvaraRadera
  2. Härligt år och vilken härlig lista. Hoppas detta år blir lika fantastiskt :)

    SvaraRadera