lördag 13 december 2014

Nytt i badrumsskåpet!


Jag har inte hunnit blogga om alla nya produkter som tillkommit i mitt badrumsskåp den senaste tiden så här kommer ett inlägg om några av alla fina produkter som just nu testas hemma. :-) Fullskaliga recensioner kommer som vanligt framöver!


RMS Beauty - Jag använder just nu RMS Beauty's Living Luminizer (i bild) och även deras Un-Cover Up i nyans 11 som jag köpte för någon månad sedan. Väldigt fina och närande produkter med bra pigment.


Everyday Minerals - Everyday Minerals foundations har jag varit sugen på att testa länge och efter mycket velande om färg - inte lätt att välja när man bara ser bilder på nätet - så köpte jag en som faktiskt verkar passa utmärkt! Ivory 1N beskrivs som en neutral ljus färg som för olivhy och fräknar som ska neutralisera rödhet och jämna ut. Nån olivhy har jag inte men den fungerar utmärkt på min ljusa hy som går åt det rosa hållet.

Idun Minerals - Idun Tuva är ett transparent, pressat matt puder som ska balansera talgproduktionen och matta ned huden. Känns perfekt för min ibland bråkiga blandhy med fet T-zon. Inte så mycket pigment men hoppas på magi när det kommer till att matta ner.Magú Makeup - Jag fick äran att testa Magú Makeup då jag träffade märkets grundare Marta. Marta är Al Fresco målare och med de kunskaper hon hade från jobbet så var det inte så långt ifrån till att blanda eget smink. Magú Makeup har flera foundations och rouge som tagits fram tillsammans med ett testgrupp. Marta kan t o m ta fram din exakta och individuella nyans på foundation, concealer och rouge om så önskas. Foundation är den ljusaste som heter 105, och rouget är korallrosa och heter 116.


Swell Haircare - Swell Ultimate Volume Dry Shampoo ska som namnet förtäljer vara det ultimata torrschampot! Jag är mycket spänd på detta torrschampo ska försöka använda så mycket jag kan framöver. Perfekt liten flaska att ha med i väskan för upp-piffning.

Antipodes - Ni som följer mig på Instagram @lavieestbelleblog har nog redan sett min tub med Antipodes Delight Hand and Body Cream. Doftar ljuvligt och återfuktar och ger silkeslena ben.

Micthell and Peach - Handkrämernas handkräm. Ja så har jag fått det berättat för mig att Mitchell and Peach Luxury Hand Cream ska vara. Upp till bevis i vinterkylan! :-)


100% Pure - Att jag gillar 100% Pure är ingen hemlighet och jag har velat prova deras nagellack väldigt länge. Tack vare Sofie som bloggar på Ekosmetika så har jag nu två i min ägo då vi gjorde ett produktbyte. Hurra!

***

English: I have not had time to blogg about all the new products that now resides in my bathroom cabinet. So here's a post about some of the many fine products I'm trying out. Full-scale reviews will come of course! :-)

5 kommentarer:

 1. Funkar dig bra för dig att blanda krämsmink med pudersmink? Som att lägga RMS produkten över de två puderprodukterna nedan? Eller använder du dem separat? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det fungerar alldeles utmärkt, men då att använda krämsminket under pudersminket. :) Jag brukar lägga en bas med krämfoundation och jämna ut och täcka ev blemmor. Sedan använder jag puder för att jämna ut, matta ner och fixera makeupen.

   Radera
  2. Tack för svaret :) Så först krämfoundation, sen luminizern och sist puder? Highlightern ljusar upp ändå?

   Radera
  3. Varsågod! Jag tar först RMS Cover Up eller annan foundation, sedan puder för att fixera och sedan Luminizer i ögonvrån och strax under ögonbrynet. Ev fixerar jag lätt med puder igen men tycker inte det behövs. Hoppas mitt svar var klarare denna gången. :)

   Radera
 2. Ja, jag trodde du använde Luminizer i själva ansiktet och tänkte att jag hört att det inte går att ha krämsmink ovanpå pudersmink så jag var nyfiken på hur du lyckades med det! Tack för förklaringen det blev klarare nu :)

  SvaraRadera