torsdag 6 mars 2014

Tokyo! 東京!


I vår åker vi till Tokyo för att titta på körsbärsblommningen, äta god mat, shoppa roliga saker och uppleva kombinationen mellan det hypermoderna och vördnaden av det gamla traditionella. Det ska bli helt fantastiskt och det har länge varit en dröm att få åka till Japan. Det känns extra bra att åka dit med människor jag tycker mycket om och att en utav dem har både bott och pluggat i Japan. Den perfekta guiden.

Men jag undrar såklart ändå om det finns läsare som sitter på en massa bra tips på vad man ska se, göra, äta och köpa i Tokyo? Jag vet att Japanerna är bra på makeup borstar så det ska jag kika på, men finns det naturliga/ekologiska skönhetsprodukter som jag bör kika på? Finns det spännande hälsokost och hälso- och träningsrelaterade produkter som är intressanta? Eller finns det klädesbutiker, parker eller Tehus jag absolut inte får missa? Berätta! :-)

Jag kommer såklart posta inlägg om Tokyo när jag är hemma igen och förhoppningsvis kommer jag kunna Instagramma spännande bilder ifrån Japan så håll utkik på @lavieestbelleblog alt via bloggens Facebooksida.

English: I'm going to Tokyo this spring! It's been a dream for so long and now it's time. Tell me - what should I eat, buy, do and see when in Tokyo? Are there natural/organic beautybrands that I should check out? Healthy/workout related things to buy?

Of course I will post about Tokyo when I'm home again. And you can always find med on Instagram @lavieestbelleblog or the blog's Facebook page where I will try to post pictures during my stay in Japan. :-)

1 kommentar:

  1. Åh, vad spännande! :-)
    Körsbärsblommning verkar vara så fin att se.
    Har inte varit där så tyvärr inga tips.
    Jag har en bekant som är därifrån. Ska försöka komma ihåg och fråga henne om tips. Men hon är inte intresserad av hudvård så där blir det nog inga sådana tips.

    SvaraRadera