måndag 31 mars 2014

Anita Grant


Jag har nyfiket kikat på ett nytt märke som har dykt upp på den svenska marknaden. Det är naturliga webshoppen Softskin som har tagit in brittiska märktet Anita Grant. Märket som bär samma namn som dess skapare fokuserar på naturliga, ekologiska, veganvänliga och multifunktionella produkter som endast innehåller ätbara ingredienser.

Det var när Anita Grant fick allvarliga reaktioner från syntetiska hårprodukter som hon skapade en egen serie naturliga hår och hudvårdsprodukter. Varje ingrediens är noggrannt utvald för att bidra med en koncentrerad dos av vitaminer, mineraler, enzymer och anitoxidanter. Samtliga icke doftsatta Anita Grant produkter (undantag mandelolja med vanilj) lämpar sig även för barn från 2 år.


Anledningen till att Anita Grant fångade mitt intresse var för att deras produkter innehåller få bra ingredienser och verkar hålla humana priser. Dyraste produkten kostar 279 kr. Jag blev otroligt nyfiken på Japanese Camilia Kissi Oil. oljan har använts i århundranden av japanska kvinnor till hår och hud, och redan i det här inlägget var jag nyfiken på Camelia oljans egenskaper.

Där finns många fler produkter jag är nyfiken på, bl a Mandeloljan med vaniljdoft och Coconut Rosewood Dry Oil Spray som har en sådan fin förpackning med flytande rosenknoppar i.
Här ser ni hela det svenska sortimentet och här hittar ni Anita Grants hemsida där ni hittar ännu fler produkter.Det går att köpa små provförpackningar av många av produkterna så att man kan prova.

Anna som driver webshoppen Softskin var gullig och skickade ut två små prover till mig. Den ena är Kissi oljan och den andra är ett leave-in balsam med citrondoft. Ska bli jättekul att testa! :-) Har någon provat Anita G's produkter? Vad tyckte ni?

English; English natural brand Anita Grant has found it's way to Sweden. Natural vegan-friendly products with few really good ingredients and budget-friendly prices. I got samples of the Japanese Camilia Kissi Oil. Camelia and a leave-in conditioner with citrus-scent. It will be a pleasure to try them! :-) Have anyone tried Anita G's products? What did you think?


4 kommentarer:

 1. Har inte testat, men kan tänka mig att leave in balsamen skulle vara något mitt torra hår skulle gilla.:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja där fanns massa dofter att välja på. Har öppnat mitt prov och kan avslöja att den har en fantastisk citrondoft. :)

   Radera
 2. Vilket spännande märke! Precis som Malin känner jag mig väldigt nyfiken på håroljan, blir spännande att se vad du tycker om den. :)
  Vad gulligt med rosknopparna i förpackningen också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du tänker på camelia oljan så ska jag prova den i topparna med, har just nu testat den i ansiktet lite. :) Leave-in balsamet har jag provat en gång i topparna kvällstid, kändes klibbigt men bättre dagen efter när man sovit på saken. Får återkomma!

   Radera