torsdag 4 april 2013

2 x Ny hårvård!


Att 100% Pure har släppt ny hårvård höll på att gå mig förbi helt. Hade det inte varit för Elevens nyhetsbrev. De finns i 4 serier; Volym, Stärkande, Hälsosam hårbotten och Glans. Dessutom är de Gluten-fria! Bra för de som kanske inte tål gluten då gluten enligt 100% Pure gärna tar sig in i kroppen då man är varm och duschar och porerna öppnar sig. Jag har testat ett balsam tidigare från 100% Pure vilket var godkänt men inte vad mitt hår sökte. Men förhoppningsvis har de uppdaterat sina hårprodukter något vilket gör att man såklart blir nyfiken.  Produkterna hittar ni hos Eleven.


Sedan såg jag att Ingrid hade nosat upp att Weleda släpper hårvård. Om man kikar på deras tyska hemsida så kan man se de kommande produkterna. Det kommer att komma produkter för Normalt Hår, Torrt/Skadat Hår, Tunt Hår, Sprött Hår och Uppbyggande balsam och inpackning. Känns väldigt spännande då Weleda står för kvalité som man kan lita på. Sortimentet kan man köpa via Bio-Naturel.de.
 
English: Two big brands Weleda and 100% Pure release their new hair care Products right about the same time. Very interesting!

2 kommentarer:

  1. Jag har gillat en 100% pure lotion, men tyvärr många andra saker som inte har passat mig så vet inte om jag ska ge mig på och prova igen. Weleda doftar ofta för starkt för mig, men deras Pomergranate handkräm är en storfavorit. :-)

    SvaraRadera
  2. Jag är supernyfiken på 100% pures nya schampon! Och et kan nog bli spännande med Weledaschampon också :)

    SvaraRadera