torsdag 14 mars 2013

& Other Stories

 
Om ni precis som jag är intresserade av mode så har ni säkert inte missat att H&M’s nya märke & Other Stories har slagit upp portarna. Första butiken öppnade i London Fredagen den 8e Mars och samtidigt slog deras webshop upp portarna för 10 europeiska länder, däribland Sverige.
 
& Other Stories inriktar sig främst på accessoarer – smycken, väskor och skor – för kvinnor. Det finns även en hel del plagg med stilrena och feminina snitt. Och de har ett stort sortiment av smink och skönhetsprodukter. Men jag blev tyvärr besviken. Sminket och hudvårdsprodukterna är inte ens i närheten av något naturligt… väldigt synd för det såg så fint ut! Men jag såg att de plockat in två naturliga externa märken – L:a Bruket och ett för mig nytt märke; Stop the Water. Om man kikar under Beauty menyn så ser man även att de ska plocka in Dr Bronner.
 
& Other Stories öppnar sin fysiska svenska butik på Bilbioteksgatan i Stockholm den 22e Mars.
 
English: H&M's new brand & Other Stories opened up in London March 8th. At the same day they also launched their webshop that ships to 10 european countries. I saw that they carry some natural brands; L:a Bruket, Stop the Water and Dr Bronner.

2 kommentarer:

  1. Synd bara att deras egna märke är inte lika naturlig :/ Deras förpackningar är väldigt snygga!

    SvaraRadera