fredag 19 oktober 2012

Nytt märke ~ NONIQUE

Via Jeanette såg jag att det har kommit ett nytt tropiskt och naturligt märke på den svenska marknaden - NONIQUE! Enligt Nonique är deras produkter 100% ekologiska och innehåller bara naturliga och miljövänliga ingredienser. Produkterna har flera certifieringar. Märkets grundare är från Tyskland och märket lanserades 2010.

De har 5 olika serier, Anti Aging, Energi, Intensiv, Tropisk, och Vital. Gemensamt ska de innehålla en bas av nonifrukt och aloe vera som båda är fullpackade med viktiga näringsämnen och vitaminer och har läkande effekter på huden. Varje serie innehåller olika frukter med speciella egenskaper anpassade för olika hudtyper.

Priserna verkar vara på budget-nivå vilket är glädjande! Förpackningarna ser härligt fruktiga ut och tilltalar mig. Blir himla sugen på att testa ett par av produkterna, speciellt från deras Tropiska serie.

Änsålänge finns de bara att köpa via deras webshop men jag gissar att det bara är en tidsfråga innan de kommer i butik? Hoppas!

* * UPDATE * *

Jag mailade Nonique och frågade om de kommer att lansera i butiker och de berättade att planerna för Nonique är att de även ska finnas i butiker över hela Sverige, Norge och Finland. Just nu jobbar de med att kontraktera återförsäljare - allt från stora kedjor till mindre hudvårdsbutiker/skönhetssalonger. Kul!

English: A new tropical brand on the Swedish market - NONIQUE! Budget-friendly all-natural and organic products. Sounds really interesting!

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Verkligen! Kul med nya budget-märken! :)

   Radera
 2. Vad kul med mera nya saker. Ser ju fina ut och fräscha förpackningar! :-)

  SvaraRadera
 3. Ser väldigt fräscht ut! :-)

  SvaraRadera
 4. Vad spännande produkter de ser ut att ha! :)

  SvaraRadera
 5. Kul! Hoppas de kommer ut i butik snart så man får klämma och känna lite :0) /N

  SvaraRadera
 6. Har hittat dessa fina produkter hos SKIN LIFE. Verkligen fina produkter som ligger bra i pris. Blir nog garanterat ett köp! :)

  http://www.skinlife.se/ekologisk/vara-marken/nonique/

  SvaraRadera