lördag 1 september 2012

Nyheter från Marilou Bio!


Franska Marilou Bio släpper nu två höstnyheter - Eye Contour Gel och Body Scrub!

Båda två är ECOCERT certifierade och innehåller inga kemikalier, parabener eller andra tråkigheter.

Marilou Bio Eye Contour Gel är en liten flaska med Roll On kula. Den beskrivs som en mild och lätt svalkande gel som innehåller bland annat Aloe Vera, Vallmo och en rödalg som heter Karragen. Just Karragen är spännande för den är väldigt mineralrik och har en förmåga att kapsla in fukt. Shenet beskriver Karragen/Karragengelé som en fuktighetsbevarande och skyddar genom att bilda en tunn hinna på huden. Den beskrivs även som klådstillande, lugnande och läkande på småskador, ett gammalt medel inom skolmedicinen för torr och sprucken hud. Väldigt intressant tycker jag!

Marilou Bio Eye Contour Gel kostar 129 kr för 10 ml och finns att köpa på KICKS.

Marilou Bio Body Scrub beskrivs som en skonsam kroppspeeling som innehåller välgörande ekologiska fröoljor från lingon, tranbär, solros och även bladextrakt från rosmarin som tillsammans med finmalda aprikos- och tranbärsfrön snällt ska rengöra huden från döda hudceller och orenheter, och lämna den mjuk och len. Just den här skrubben är anpassad för ung hud vilket i min värld även borde vara perfekt för känslig hy. Hoppas på att den blir en ny favorit i duschen.

Marilou Bio Body Scrub kostar 89 kr för 100 ml och finns även den hos KICKS.

English: Two new products from french eco brand Marilou Bio! Marilou Bio Eye Contour Gel and Marilou Bio Body Scrub was just released on the swedish market.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar