fredag 28 september 2012

Kampanj på Acquarella!

Bild lånad från Skinlife.se
Om du, som jag, har spanat på Acquarellas naturliga nagellack så vill jag tipsa om en (för mig) ny naturlig webshop som heter Skinlife.se.

Jag surfade runt efter bilder på Acquarella lacken och lyckades leta mig in på Skinlifes sida och hittade riktigt bra erbjudanden på lacken.

Just nu är väldigt många av färgerna nedsatta till 149 kr stycket vilket är bra jämnfört med de omkring 199 kr de kostar i många andra webshopar. Vissa av färgerna kostar dock ordinare pris 185 kr.

Dessutom kan man köpa 3 för 2 utav lacken - 3 stycken för 370 kr.

Som kronan på verket har även Skinlife en Facebook-kampanj som ger 20% på hela beställningen. Dock gäller det bara produkter som inte redan är nedsatta mer än 25%. Uppge erbjudande kod "Facebook". Jag ställde frågan till Skinlife om hur länge kampanjen pågår för det framgick inte riktigt men de svarade i ca 2-3 veckor eller så långt lagret räcker.

Så blev det något köp för mig? Jajemän! Eftersom lacken är ganska dyra så passade jag på att klicka hem två färger som ni kommer få se när de dykit upp hemma hos mig. :-) Där finns massor med andra produkter nedsatta i deras kampanj så det slank med även med kosttillskott. Tjoho!

English: There are good deals on Acquarellas natural nail polishes at swedish webshop Skinlife.se.

1 kommentar: