onsdag 8 augusti 2012

Nytt från 100% Pure - Organic Aqua Boost

100% Pure har släppt en ny produkt - Organic Aqua Boost Spray! Den beskrivs som ett serum i spray-form som ska ge en ordentlig dos fukt och lugna huden med ett innehåll av Rosenvatten, Gurkjuice och vegansk Hyaluronsyra.

Hyaluronsyra finns naturligt i den mänskliga kroppen och den ser bland annat till att huden är att hålla den fuktig, ge den volym, och bidra till bildandet av ny vävnad. Hyaluronsyra bryts ner med åldern och då kan huden förlora sin spänst.

Tycker absolut att detta verkar vara en intressant produkt! Det sägs att det ska vara ett serum men undrar om den inte fungerar utmärkt som ett ansiktsvatten i min vanliga skönhetsrutin, och på stranden, på flyget och på jobbet? Dock får vi i Sverige nog vänta lite till då den precis lanserats i USA men jag hoppas på att den dyker upp inom kort på en svensk webshop.

English: American brand 100% Pure just released a new product - Organic Aqua Boost! Sounds really interesting! I believe that we will have to wait a while before it's available in the EU or Sweden, but I do hope it will be in a swedish webshop soon.

3 kommentarer:

 1. Hi, I liked your blog, it looks interesting! I offer you my sincere friendship!=)
  I will follow you via Bloglovin;) I love to support interesting bloggers! ^^
  I am on Bloglovin: Kisses From Europe
  Love&kiss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi Eva!
   Thank you for your sweet words! :)
   I will check your blog out.
   xo

   Radera