torsdag 14 juni 2012

Ekologisk Ansiktsbehandling på Salong Chia


För ungefär 2 veckor sedan var jag och besökte Salong Chia som ligger vid Odenplan här i Stockholm. Där hade jag bokat tid för en ekologisk ansiktsbehandling med djupavslappnande massage och det gjorde jag via nätet vilket fungerade ypperligt. När jag kom in på salongen kände jag verkligen att den hade en avslappnad och hemtrevlig atmosfär, inte sådär steril som den kan vara på vissa salonger. Och oj vad mycket gröna skönhetsprodukter de hade! Både före och efter min behandling stod jag och kikade på alla fina naturliga märken.

Massor av gröna skönheter! Éminence till vänster.

Ägaren Christin välkomnade mig och visade in mig i ett utav deras två behandlingsrum med dämpad belysning och avslappnande färgskala. Först gjordes en rengöring av ögon, mun, ansikte och dekolletage. Sedan applicerades en enzympeeling och efteråt fick jag en avslappnande massage för dekolletaget, axlarna, överarmarna och ansiktet. Efter det fick jag en fuktgivande och rengörande lermask och under tiden som masken verkade fick jag en skalpmassage, ljuvligt!

Sedan tvättades masken bort och därefter följde ansiktsvatten med mimosa & champagne, serum, ögonkräm och fuktkräm som luktade helt underbart av aprikos. Största delen av produkterna som användes var från det ungerska märket Éminence, och jag måste säga att jag blev otroligt nyfiken på dem. Produkterna luktar fantastiskt! När allt var klart fick jag sätta mig upp och få ryggmassage i några minuter framåtlutad på en massagestol. Därefter kände jag mig både salig och helt avslappand kan jag lova!

Jag kan varmt rekommendera Salong Chia till alla! Och om ni inte är sugna på massage eller ansiktsbehandling så gå förbi och kika på deras stora sortiment av skönhetsvård, teér och andra nyttigheter.

Nedan följer fler bilder från Salong Chia, även bilder på endel av de märken de säljer i butiken.

Produkter från Trädgårdsapoteket


Produkter från danska Munkholm. Luktade gott!
Nagellack från Priti NYC

Teér, godis, nyttigheter, böcker och skönhetsproduktier i en härlig blandning

4 kommentarer:

 1. Vilken paradis!! Jag är en hudterapeut och har en dröm att starta en ekologisk skönhetssalong.:))
  Här fick man ännu mer inspiration!<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, vad härligt att jag tillsammans med Salong Chia fick inspirera dig! :)

   Radera
 2. Åh men vad underbart det där lät då :D

  SvaraRadera
 3. Vad kul att få tips om ytterligare en hudvårdsalong och ett nytt spännande märke! :-)

  SvaraRadera