onsdag 7 mars 2012

Recension - Ganache for Lips Chocolate Marzipan

Ganache for Lips gör lyxiga naturliga läppbalsam som innehåller äkta Scharffen Berger choklad. De är fulla av kallpressade näringsgivande oljor från bl a sötmandelolja, aprikoskärnolja och sheasmör som absorberas in i läpparna och återfuktar, stärker, reparerar och skyddar läpparna långvarigt. De är har 100% naturliga ingredienser.

Jag köpte Chocolate Marzipan och den luktar verkligen jättegott. Marsipan-lukten är inte så påträngande, jag tycker den luktar mest choklad, och det känns verkligen att det är äkta choklad i läppbalsamet. Vid ett tillfälle luktade jag på doften Chocolate Orange som jag gav till en vän (den luktar som Romerska Bågar!) och den luktade mycket starkare än min Choklad Marsipan. Jag har mitt läppbalsam stående på jobbet och har använt det i stort sett varje dag sedan i julas. Det är väldigt drygt och gör läpparna mjuka och härliga. Det är lagom hårt/mjukt och har en bra konsistens när jag stryker på det på läpparna, inte för glatt och inte för trögt. Det känns bra och återfuktande på läpparna och sitter länge, det känns som balsam för nariga vinter-läppar!

Plus
- Choklad-doften!
- 100% naturliga kallpressade ingredienser
- Vårdande och återfuktande

Minus
- Inget

Sedan var det många som hade önskemål om att ge betyg på recenserade produkter när jag bad om feedback i en utav mina födelsedagstävlingar för bloggen. Så detta blir den första produkten som får betygsättning i form utav hjärtan.

Och mitt betyg för den här godbiten? (Utav 5 möjliga)Varje gång jag smörjer in läpparna drar jag in doften av ljuvlig choklad och jag kan tänka mig att köpa en annan lukt (läs Choklad Apelsin) när den här är slut.

Pris 55 kr på Loveko.se.

INCI: Sweet Almond (Prunus dulcis) Oil, Apricot Kernel (Prunus armeniaca) Oil, Beeswax, Shea Butter (Butyrosperum parkii), Unsweetened Scharffen Berger Chocolate (Theobroma cacao), Vitamin E (Tocopherol), Pistachio (Pistachia vera) Extract, Almond (Prunus dulcis) Extract, Cocoa (Theobroma cacao) Extract, Rosemary (Rosmarinus officinalis) Extract.

4 kommentarer:

 1. Hallojs. Hoppas att du har en underbar lördag! ;) Lust att göra ett bloglovinbyte? :):) KRAM.
  http://nojjz.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Kan inte annat än hålla med dig, Ganache's läppbalsam är helt i en klass för sig!

  SvaraRadera
 3. Åh! Låter underbart :)

  SvaraRadera
 4. Men oh, vad spännande! Det låter ju supergott! :)

  SvaraRadera