torsdag 16 februari 2023

Recension / Review ~ NCLA Beauty Bath Treats Rose Sorbet



NCLA Beauty Bath Treats Rose Sorbet är ett set med 3 hjärtformade badbomber som ska vara gjorda med närande, hudlindrande och återfuktande ingredienser som epsomsalt, kaolinlera och sheasmör. De ska även innehålla en eterisk oljeblandning för att ge en aromaterapeutisk upplevelse.

Specifikationer: 

Naturligt resp ekologiskt innehåll: 100% naturlig, ingen uppgift om ekologisk %
För vem: Alla
Certifieringar: Inga
Hållbarhet: 12 månader från öppnande
Tillverkningsland: USA
Vegan: Ja
Cruelty Free: Ja
Annat: X
Pris: Omkring 158kr för 3 st / 65 gram

Plus
Doftar så underbart!
Återfuktande

Minus
Behöver städa ur badkaret efteråt 

Mitt utlåtande:
 De här söta badbomberna kommer i en plastförpackning och innehåller 3 st hjärtformade badbomber som även de är inplastade. De doftar otroligt gott och sött av rosor. När jag släppte ner badbomben blev jag oerhört förvånad då den sjönk till botten! De flesta ligger ju och pyser och bubblar på ytan men den här ligger på bottnen och löses upp. Det blir lite rosa bubblor på ytan ovanför badbomben och rött pigment virvlar runt. Badvattnet doftar himmelskt och och man blir verkligen återfuktad i huden! Dock behöver man städa ur badkaret efteråt, det räcker inte med att skölja då badbomben är väldigt fet och sätter sig tillsammans med de röda pigmentet på badkaret. 

INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Organic Shea Butter, White Kaolin Clay, Essential Oil Blend, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Epsom Salt, Mica-Colorant

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar