tisdag 25 april 2017

Event x 3 - Stockholm Beauty Week 2017, Green Beauty Day och Organic Beauty Awards!


Stockholm Beauty Week 2017

Just nu pågår årliga Stockholm Beauty Week - Tre dagar skönhet och hälsa för bransch, journalister, bloggare, influencers men även konsumenter. Jag har själv varit på alla tidigare SBW och fick inbjudan även i år men är så ledsen för jag har inte möjlighet att hinna förbi pga av mitt ordinarie jobb. Snyft! :-(

Men om du bor eller befinner dig i Stockholm just nu så rekommenderar jag er att gå förbi Konstnärshuset där årets upplaga huserar. Det jag gillar med SBW är att det är ett stort fokus på ekologisk och naturlig skönhet, heja! Det erbjuds behandlingar, stylings, manikyr, spraytan, seminarier och massor med likasinnade.Exempel på märken som är på plats är Maria Åkerberg, M Picaut, Eco Tools, Idun Minerals, Bare Origins, Gröna Gredelina, BARR, AnneMarie Börlind, Björn Axen mfl

Läs mer på Facebook-eventet här eller på SBW's hemsida. 100kr kostar en biljett men är du bloggare, journalist eller i branschen så är det gratis inträde. Flera av mina blogg-kollegor är på plats som t ex Go Green Makeup och Emmi Snicker. Sista dagen imorgon!

Green Beauty Day

Bästa Hannah som driver bloggen eller numera blogg-portalen/webshoppen Naturligt Snygg återkommer äntligen med en repris på sin efterlängtade Naturligt Snygg Dag (som i år heter Green Beauty Day) efter flera års uppehåll! :-) Denna gång hålls den på Klara Strand. Här kan ni läsa om förra upplagan. 

Det är en minimässa med föreläsningar och utställare som t ex Lovea, Maria Åkerberg, Zoya goes Pretty, Puro Bio, Loelle, Benecos, Brun m fl.

Läs mer och köp biljett här. För ynka 40kr får du otroligt mycket kvalité. För då ingår även nedan event.


Organic Beauty Awards 2017

Tillsammans Green Beauty Day ovan hålls även Organic Beauty Awards 2017. Detta ingår i inträdet till Green Beauty Day, fint va?

Årets jury består av närmare 30 personer, en blandning av såväl professionella makeup-artister, hårstylister och hudvårdsteraputer, till skönhetsredaktörer, bloggare och vanliga användare. De har testat och granskat samtliga produkter under flera månader och enats om de allra bästa produkterna inom respektive kategori. Men även folket är med och röstar i en utav kategorierna - Årets Produkt.

Omröstningen sker på naturligtsnygg.se samt på NOC Swedens hemsida:
www.naturligtsnygg.se/tavlingar/oba-2017/ och www.nocsweden.com

Så passa på att vara med när de bästa ekologiska och naturliga produkterna utses! :)

***

English: 3 of the best swedish green beauty events at the moment. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar