torsdag 26 mars 2015

Wishlist ~ Hello Spring!

Trots bakslaget med regn och snöblask så drömmer jag om vårsol, försommarvärme och fräknar. Här är min önskelista för våren!

English: Thou a backlash with rain and snow in Sweden, I'm looking forward and dream about sunshine, warmer temperatures and freckles. Here are my wishlist for spring!

Märket Pacifica har jag spanat på ett tag och French Lilac och Hawaiian Ruby Guava låter som fina lätta dofter. De har även en väldigt vacker palett med vårfärger som heter Charmed.

Nourish Organic Facetoner - en toner med bas av aloe vera juice tillsammans med trollhassel och rosenvatten låter som en perfekt vän för dagar då huden vill ha mer fukt.

Priti NYC's 5-Free nagellack har jag inte så mycket erfarenhet men skulle vilja prova. Föll pladask för skimrande korall-lacket Remember Me Rose och hade mer än gärna sett turkosa creme-lacket Waterdragon på tårna i vår.

Franska Une är ett utav mina favoritmärken och de gör mig inte besviken med deras aprikosa nyans B04 som finns både som blusher Cheeky Blush och läppbalsam Breezy Lips.


4 kommentarer:

 1. Kul med en Wish list för spring! Blir sugen på att göra en egen lista! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Malin! Jag älskar wishlists och jag tycker absolut du ska göra en egen! :)

   Radera
 2. Une har i regel härliga produkter till läpparna, ditt val här ovan ser intressant ut till sommaren. Ansiktsvattnet lockar också med sitt trollhassel i! Har du slagit till på något från din lista? / Hanna Li

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej faktiskt inte! Men jag är sjukt sugen på det korallrosa nagellacket och vattnet med trollhassel. Dock får det då bli iherb-beställning på vattnet isf. Nagellacket finns lite närmare. :)

   Radera