tisdag 20 januari 2015

Nyheter! Love Warriors och ÖRESND


Jag är ganska aktiv på Instagram och inom loppet av en vecka har jag upptäckt 2 nya svenska ekologiska märken! Älskar att svenskar är så driftiga och duktiga. :-)

Först ut är bohemiska Love Warriors som är baserat i Sköndal, utanför Stockholm. Deras team är ett ett gäng som reser väldigt mycket och tar med sig saker, idéer och inspiration från exotiska destinationer hem till kalla Sverige. Deras produkter som går under namnet "LW Moonchild Botanicals" innehåller i nuläget två produkter - Ansiktsmask med Choklad och Bodyscrub med doft av Choklad, Vanilj, Kokos och orientaliskt kaffe. Båda produkterna är 100% naturliga och kostar 199kr/st. Kommer i stilrena flaskor och går att köpas via Love Warriors egna hemsida eller via Kyssjohanna.se. LW säljer för övrigt massor av andra fina saker som kläder och inredning och gillar ni det lite mer bohemiska uttrycket så finns det massor av inspiration!


Andra märket är ett Helsingborgsbaserat märke som heter ÖRESND. Märket är startat av två killar som inspirerade av det stundtals hårda kalla klimatet i Skandinavien utvecklade produkter med naturliga ingredienser. I nuläget finns det 9 produkter - solida parfymer för killar och tjejer, lipbalm och multioljor med olika dofter för hud och hår. Snygga enkla flaskor och burkar och produkter med bas av främst av Sheasmör, Jojoba- och Arganolja. Jättekul att de tagit fram produkter tilltänkta till just män! På ÖRESND's hemsida står det att grundarna fortsätter att utveckla och utforska nya produkter med hjälp av den skandinaviska miljön. Så vem vet, det kanske kommer mera?

***

English: I recently found two new swedish natural brands on the market! Boho-chic Love Warriors and sturdy ORESND. Love that Sweden have so many great natural brands! :-)


6 kommentarer:

 1. Det är alltid kul och intressant att upptäcka småskaliga märken! //Hanna Li

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Känns lite lyxigt för det är säkert mindre batcher med. Och visst är det kul att svenskarna är ett väldigt företagsamt folk? :)

   Radera
 2. Vad kul med nya fina märken. Verkar bra att ha Instagram? Kanske borde skaffa det. ;-)

  SvaraRadera
 3. Det tycker jag absolut du ska göra! Ett bra komplement till bloggen! :) Kram fina Malin! <3

  SvaraRadera
 4. Så roligt att du hittat nya märken så att du kunde berätta för óss om dem :) Hoppas att ägarna ser det här inlägget så du få en chans att testa något :)

  SvaraRadera