onsdag 7 januari 2015

La Vie est Belle's Favoriter 2014


Då var det i vanligt ordning dags att summera skönhetsåret 2014. Hoppas ni med haft en fin start på 2015! Jag passade på att koppla bort mig nästan helt från blogg och Instagram i lite mer än en vecka vilket var skönt. Så nu är batterierna laddade och jag är taggad för ytterligare ett år av gröna sköna produkter, hållbarhet och annat kul!

I Februari fyller bloggen 4 år och jag kan knappt tro att tiden gått så fort! :-) Under 2014 har jag fortsatt bibehålla en bra balans mellan bloggande och resten av mitt liv. Jag har skrivit mer när sugen funnits där, både på impuls och mer planerat. Jag har fått mer tid över till annat och inte känt mig lika stressad. Tanken var att blogga mindre men med mer kvalité vilket jag hoppas ni läsare upplever?

Och vad hände mer under 2014? Jag tog äntligen tag i yogan och började gå på yoga-klasser och har precis skaffat mig en yogamatta, och jag träffade Rachel Yoga Girl och fick hennes bok signerad. Jag reste till Japan vilket var en dröm som gick i uppfyllelse. Jag älskar det landet och vill tillbaka igen. Jag och min fästman blev urbana hobby-odlare och odlade allt från sallad till citroner på vår balkong. Lycka att odla eget!

Jag vill rikta ett stort tack alla som kikar in på min blogg! :-) ♥ Det är så kul att läsa era kommentarer och funderingar, att dela glädje över en ny ögonskugga eller att ha hittat ett nytt grönt skönhetsmärke. Ni är en stor del av min blogg och jag hoppas ni vill fortsätta följa och dela min passion för grön och ekologisk skönhet och hållbarhet.

Nedan hittar ni mina skönhetsfavoriter från året som gått!

English: My 2014 favourite beauty Products and reflections from the year. Thank you to all of you who visit my blog, for the comments and love. :-) ♥ 


Här är mina favoritprodukter från 2014!


Årets bästa produkt för ansiktet

Äppeldoftande Nourish Balance Face Care Gift Kit gav mig en lugn, klar och balanserad hud. Jag tänker ofta på den här serien och det blir troligen ett nytt kit igen framåt våren.

En utmanare här är den lilla doftlösa japanska oljan Camellia Kissi Oil från Anita Grant. Återfuktade bra och rådde bot på mörka ringar.


Årets bästa Hårprodukt

Jag har hunnit testa en hel del schampon och balsam under året (tyvärr fortfarande inget som klarar av min feta hårbotten) men ett som fastnade lite extra i minnet var Luxsit Enlight Schampo. Fräsch doft, mycket lödder och gav stuns och volym. Frånsett att jag fick hålla pepparmints-löddret borta från ansiktet pga av irritation så var de det schampo som levererade bäst!


Årets bästa Make Up produkt

Utan tvekan - Une Skin Ideal Youth Serum Foundation - den är som gjord för mig! Lätt att lägga på, medeltäckning, återfuktande och rätt nyans.

Det kommer bli svårt att konkurrera ut UNE men jag har några foundations som ska testas under 2015 så man vet inte! Bl a håller jag på att testa foundations från RMS Beauty, Couleur Caramel och Lily Lolo.


Årets bästa produkt för Kroppen

Bästa bodylotion detta år har inte fått sin recension än. Men jag kan snabbt säga att Antipodes hudkrämer på tub absolut levererar! Recension kommer snart!


Årets Solskydd

Balance Me Natural Protection Moisturiser SPF25 var en riktig höjdare för mitt ansikte under soliga sommaren 2014. Bra under makeup, skyddade bra (brände mig inte en enda gång med den här) och snäll formula som inte gav finnar eller tilltäppta porer. Perfekt!


Årets bästa produkt i duschen

Oj... jag insåg när jag skrev det här inlägget att här hade inte hänt mycket haha! Förra årets favorit Deep Steep är det enda jag har använt detta året. Jag har provat nästan alla dofter som finns på iHerb av Deep Steep's duschkrämer och jag är helnöjd.

Okey, jag har ett misson för 2015 - prova nya duschlotions! ;-)


Årets bästa Lypsyl/Lipgloss

Godaste smaken/doften och finaste förpackningarna stod EOS för iår. I de små runda bubblorna gömmer sig fina och återfuktande läppbalsam. Min favorit var den rosarandiga med doft av Kokosmjölk! Mmm!


Årets Nykomling

RMS Beauty seglade upp som en riktig IT-produkt och det var svårt att inte dras med i hypen! Råa ingredienser som matar huden med fukt och nyttigheter, dessutom välpigmenterade och rekommenderade av makeup artister och modeller.

Jag har två fina produkter hemma som kommer att recenseras snart - RMS Un Cover Up Foundation i nyans 22 och RMS Living Luminizer.Stay tuned!

5 kommentarer:

  1. Att du odlar grönsaker på balkongen låter spännande,skulle vara roligt att kunna läsa mer om det!
    Tror du att Unes foundation funkar bra på tonårshy? :)

    Tycker också det är kul att kunna dela glädjen över nya gröna skönhetsgrejer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Odla grönsaker var himla kul Vi blev så glada när vi lyckades odla upp grönsaker och vi lyckades ta oss vatten över huvudet med vår tomatplanta som tog över hela pallkragen haha. :) Nu år ska vi odla mer typer av grönsaker, man får passa på när man har en stor balkong i söderläge.

      Svårt att säga för foundations är så induviduellt men jag tycker inte att Une's foundation inte irriterade min hy alls och att den passade min blandhy, vilket är positivt för tonårshy som kan vara lite bråkig. :-) Komplettera med Une's concealer för röda finnar eller blemmor. Jag skulle ge det ett försök, Une är relativt billig naturlig foundation.

      Radera
    2. Tack för svaret! :) Det låter jättekul med grönsakerna och den busiga tomatplantan :D

      Jag tycker det låter som att det är värt ett försök med Unes foundation för mig!

      Radera
  2. Jag tror du lyckades med din mission med bloggen för 2014, det har varit en nöje att följa dig.
    Charmig lista över dina favoriter! Borde kanske testa EOS, det har jag faktiskt inte gjort... //Hanna Li

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för de fina orden Hanna Li! <3 Jag gillar att du är aktiv och kommenterar, tack!

      Radera