torsdag 18 december 2014

Nyhet! Honoré des Prés på KICKS


Stora nyheter för oss som gillar ekologisk parfym! :-) Från och med slutet av Februari 2015 kommer de franska, 100 % naturliga parfymerna från Honoré des Prés att börja säljas på KICKS i Sverige. Det blir de första ekocertifierade parfymerna KICKS erbjuder i sortimentet. Dofterna baseras på naturliga råvaror och har en bred doft-arsenal - från sval och söt till djup och jordig.

Jag skulle själv vilja äga en flaska Honoré des Prés och har ett par små parfymprov hemma som jag vårdar ömt haha! Dofterna känns hållbara och doftar väldigt gott.

Honoré des Prés dofter kommer att finnas i Kicks butiker i Sverige, Norge och Finland samt i webbshopen i Sverige och Norge. Pris EdP, 50 ml - 725 Kr, EdT, 50 ml - 625 Kr.

English: Big News! Honoré des Prés natural perfumes will be available at swedish beauty-chain KICKS in late February 2015.

2 kommentarer:

  1. Åh vad spännande det ska bli! Tänk att kunna gå in i en fysisk butik och sniffa sig fram till ett köp av parfym... Har inte skett för mig på många år, sedan jag lämnade de konventionella parfymerna bakom mig! Jag har testat att köpa några parfymer över nätet men det har liksom inte blivit fullträff nån gång för mig. Jag skulle gärna vilja sniffa mig fram till rätt Rich Hippie, som jag är övertygad om har flera som är rätt för mig.... //Hanna Li

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur? Har med undvikit de konventionella parfym-hyllorna länge, inte minst för att jag får huvudvärk av alla syntetiska dofter. Rich Hippie är jag med nyfiken på, hoppas de också kommer in i en butik nära oss. Framtiden är grön och skön! :)

      Radera