måndag 13 oktober 2014

Fler höstnyheter - Idun Minerals


Nog är jag lite sen på bollen när jag ser mitt olästa bloggflöde men jag får skylla på att jag legat nedbäddad sjuk de senaste dagarna. Men för er som mot förmodan kanske har missat det - Idun Minerals har även de släppt höstiga nyheter och dessutom två julkit. Min favorit bland dessa är nog julkitet Gull, perfekt inramning för julfester och middagar.


Idun Minerals Ögonbrynspenna - Pennor som innehåller vax som ska ge stadga åt brynen och en brynborste i ena änden för effektiv applicering. Finns i 3 nyanser; Ask - Ljusbrun brynpenna i askig nyans, Lönn - Mellanbrun brynpenna i askig nyans och Pil - Mörkbrun brynpenna i askig nyans. Pris 159 kr.

Idun Minerals Angled Blending Brush - En borste i taklon som ska tona ut och tar bort skarpa linjer för ett mjukt och definierat resultat. Pris 95 kr.

Idun Minerals Eye Definer Brush: Multifunktionell borste i taklon som ska användas till att definiera ögonbrynen, markera ögonområdet och för att applicera eyeliner. Pris 85 kr.


Idun Minerals Läppstift - Mjukgörande och närande läppstift med nordisk hjortronolja. Ny nyans för hösten är klarröda nyansen Jordgubb. Pris 189 kr.

Idun Minerals Julkit Gull – Innehållandes Gull Mascara, Lava eyeliner och Fjällsippa ögonskugga som används som highlighter. Pris 349 kr. (Värde 487 kr.). Lanseras 1 november.

Idun Minerals julkit Silfir – Innehållandes Silfr Mascara i svart och ljusrosa Josephine lipgloss. Pris 249 kr. (Värde 368 kr.). Lanseras 1 november.

*** 

English: News from swedish Idun Minerals! Eyebrowpens, brushes, a lipstick and 2 Christmas Boxes.

5 kommentarer:

 1. Kanske borde testa ögonbrynspennan. Jag använder just nu Iduns eyeliner som ögonbrynspenna, ha ha. Gillar när produkter kan multitaska :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med Lisa! Jag använder just nu en ögonskugga från Nvey Eco som ögonbrynsfärg. ;)

   Kram!

   Radera
 2. Hi there Mona
  I always wanted to try this brand but they dont sell in Italy and they don't sent products even paying them :( what a bummer!!!

  However is very nice :-))

  Kisses dear

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh taht's sad, hope Idun finds it's way out to Europe soon. :)

   Thanks for the comment sweetie! <3

   Radera
 3. Kors i taket, skönhetsprodukter som jag känner igen! ;) Köper nästan allt mitt smink på apoteket och just den silvriga mascaran på första bilden använder jag! Visste dock inte att de gör ögonbrynspennor också, kanske worth a try? :)

  Ursäkta att jag är världens sämsta på att svara på alla dina fina kommentarer, finns ingen bra ursäkt för detta. Tack speciellt för din kommentar på mitt inlägg om mitt samtal med min arbetskamrat, gick med en klump i magen hela dagen och insåg att jag var tvungen att ta upp det med henne så att hon inte skulle missförstå vad jag sa och kanske föra det vidare. Vi pratade lite om det och hon erkände att hon är en person som bara måste ha mycket folk omkring sig, så det är ju klart att hon tyckte att jag var konstig som inte träffar folk vareviga dag :) alla är vi ju olika!

  I lördags köpte jag två nya adventsljusstakar, haha. Att inte gubben dog när jag skulle sätta upp dem på en gång men hey? De var ju ändå framme och ska tändas om bara 5 veckor! Dock har de inga glödlampor så de får bara stå och vänta, men ändå ;) Men det är så himla galet eftersom att jag annars inte brytt mig om julen så mycket alls och i år har vi till och med bestämt oss för att fira jul borta i fjällen. Och just då får jag världens julfeber och vill börja pynta redan nu!!! Galet :D

  P.S Jag vet faktiskt varför Hed Kandi inte finns på Spotify! Min kusin som hälsade på oss på Ibiza och som jobbar på Spotify berättade att Ministry of Sound, som köpt upp Hed Kandi, är lite snea på Spotify eftersom att vem som helst kan kopiera ett Hed Kandi album och göra det till en egen spellista och kalla blandningen sin egna när det egentligen är Hed Kandi som ska ha cred för mixen. Med andra ord är ju enda möjligheten att få en Hed Kandi-playlist att göra exakt så som Ministry of Sound inte gillar; leta redan på låtarna från skivan och göra en egen lista av dem! Mycket osmart av MoS, hade albumen funnits hade de ju fått följare under sitt eget namn istället.... :O

  SvaraRadera