onsdag 11 juni 2014

Nyshoppat till hemmet!


Förra veckan besökte vi Kate's Organic Market som ligger i Hornstull, Stockholm. En jättemysig lite butik med det mesta man behöver men i ekologisk tappning. Allt från färska grönsaker och godis till téer och hygien/städartiklar.

Vi behövde fylla på städprodukter hemma och valet föll på Attitudes produkter. Diskmedel och Diskmaskinstabletter har vi köpt i flera omgångar och är nöjda med dem. Och i och med att vi köpte ett sköljmedel från Attitude så har de andra "vanliga" åkt i soporna! :-) Vi gillar Attitudes produkter eftersom de rengör bra, doftar gott och håller ett bra pris. Diskmedel kostade 45-49 kr (minns ej exakt), diskmaskinstabletterna 79 kr och sköljmedel gick även det på ca 45-49 kr. Och det är bara någon tia dyrare än iHerbs priser!

Vi köpte även en ny naturligt tandkräm från Urtekram med mintsmak. Detta för att min andra hälft inte var så förtjust i de jag köpt från iHerb - Nowfoods Strawberry Splash (egentligen för barn) och Nowfoods Xyli-White Refreshmint. Jag är däremot ett stort fan av jordgubbssmaken och min recension utav Strawberry Splash hittar ni här! :-)

***

English: Last week we visited Kate's Organic Market located in Hornstull, Stockholm. A very nice little shop with everything you need - but organic. Everything from fresh vegetables and sweets to teas and hygiene / cleaning products.

We needed to stock up on cleaning products at home and the choice fell on Attitudes products. We have bought dish soap and dishwasher tablets several times and are happy with them. We also bought fabric softener from Attitude so now the "regular" one hits the trash! :-) We like Attitudes products since they cleans good, smells good and have good prices. It's actually just a little bit more expensive than iHerb.


We also bought a new natural toothpaste from Urtekram with mint flavor. This because my other half was not so fond of the ones I bought from iHerb - Nowfoods Strawberry Splash (for kids hehe) and Nowfoods Xylitol White Refreshmint. However, I am a big fan of the strawberry taste and my review out of Strawberry Splash can be found here! :-)5 kommentarer:

 1. Så roligt att ni hittat en mysig liten ekologisk butik :) Ni har ett större utbud i Stockholm än vi har här nere i Skåne :) Jag handlar hellre i små butiker och stödjer dem eftersom de ofta är så trevliga och tar tid till att hjälpa en :) Jag betalar då hellre lite mer för produkterna eller sakerna i småbutikerna än att betala mindre för något i en stora affär med otrevlig personal.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det håller jag med om, och speciellt om det är bra priser. :) Vart i SKåne bor du? Jag vet att Malmö och Helsingborg har liknande butiker men det är kanske inte omkring där du bor? :)

   Radera
  2. Ja :) Och ibland kan man finna nya favoriter där :) Jag bor lite söder om Malmö, i Vellinge :) Ibland är det bra att bo nära en storstad :)

   Radera
 2. Hej !
  Har precis hittat din fina blogg :)
  Vet du var i Malmö man kan hitta Attitudes produkter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och Välkommen! Vad kul att du har hittat hit! :)
   Jag har tyvärr inte så bra koll på just Malmö även om jag bott i närheten tidigare. Den enda butiken jag varit i som hade hel-grönt sortiment var en butik som heter Morot och Annat. Och jag gick in och kikade på deras hemsida och de har Attitude produkter. Så det är mitt tips till dig! :)

   Radera