söndag 4 maj 2014

Tokyo, förkylning och födelsedag!


Hej på er! Nu är vi hemma från Tokyo igen! Ni som följer bloggen via Instagram eller Facebook har säkert inte missat mina uppdateringar från öst. Det har varit en fantastisk, galen, rolig, intressant och äventyrlig resa till Japan och jag är så glad att jag tog mig tid och råd att åka dit. Just nu sitter jag hemma med en hejdundrande förkylning så det har inte blivit så mycket bloggande. Och idag firar jag födelsedag vilket har gjort att fokus legat på annat som ni kanske förstår. :-) Fick frukost på sängen av min fästman och har sedan haft en väldigt mysig och avslappnad dag.

Jag kommer att sätta ihop ett inlägg om Tokyo + ett litet inlägg om shopping i Tokyo för de som är intresserade. Ska bara gå igenom alla 1800 bilder på kameran... :-)

Ta hand om er sålänge!

English: Hello there! Now we are home again after our trip tp Tokyo! It has been an amazing, crazy, funny, interesting and adventurous trip to Japan and I am so glad that I took the time to go there. Right now I'm sitting at home with a crazy cold so there has not been much blogging. And today I celebrate my birthday so the focus has been elsewhere as you might imagine. :-) Got breakfast in bed from my fiancé and then enjoyed a very cozy and relaxed day.

I will put together a post about Tokyo + a small post about shopping in Tokyo for those who are interested. I'll just go through all 1800 pictures on the camera ... :-)


In the meantime - take care!  

10 kommentarer:

 1. Åh Tokyo! Dit vill jag verkligen åka! Ser fram emot ett inlägg med massa, massa bilder! Och så är jag förstås nyfiken på eventuell beauty-shopping ^^
  /Hanna Li

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Hanna Li! Absolut, jag har börjat fila på ett inlägg, blir mycket bilder! :-)

   Radera
 2. En liten nominering till dig för alla fina kommentarer! :-) http://bilboblueeyes.se/2014/05/08/nominering-till-mig-och-mina-lasare/

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Tokyo skulle jag också vilja åka till :D

  SvaraRadera
 4. Ser fram emot Tokyoinlägg!! :D Den där robotrestaurangen bara MÅSTE vi också besöka, ditt videoklipp därifrån var nog det galnaste jag sett på länge, typiskt japanerna att komma på något sådant! ;) Kul att se på dina instabilder att ni fick se lite hanami i alla fall, vilken tur ni hade! :)

  Krya på dig och ha det så gott! /Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja den måste ni besöka! Helgalet! :D Filar på ett inlägg med bilder till bloggen så det kommer inom kort. Förkylningen har börjat lägga sig men jag är väldigt trött om dagarna men är på jobb. Kram!

   Radera
 5. Grattis i efterskott :) Hoppas att du mår bättre nu och vi längtar alla efter att få se lite bilder från din resa :) Kanske en liten reseguide också? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta Eyla! :-) Jag filar på ett inlägg nu och gör ett litet separat inlägg om beauty shopping så småningom. Så ont om tid just nu bara - så ha tålamod med mig. Kram!

   Radera