söndag 16 mars 2014

La Vie est Belle 3 år ~ Vinn naturliga produkter!


Ni som följer min blogg har säkert sett att min blogg firade 3 år i Februari. Då lovade jag en utlottning av naturliga produkter. Och nu är det dags! :-)

Vinsten består utav en Body Wash(237 ml) och en Mouisture Stick(15 g) med doft av Passionsfrukt och Guava från Deep Steep. Och även ett läppbalsam från Organic Essence med doft av vanilj.

Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar om vad du mest tycker om med min blogg tillsammans med namn och kontakt. Uppge ett kontaktsätt där jag kan få tag på dig om du vinner, t ex email-adress, bloggadress eller länk till din Facebook sida om du inte vill lämna ut din mailadress i kommentarerna.

Ni har fram till kl. 23:59 Tisdagen den 25e Mars att tävla.

Den lyckliga vinnaren lottas fram via random.org och presenteras på min blogg och meddelas även via mail utav mig. (så tänk på att uppge kontaktsätt) Tävlingen är öppen för alla i med adress i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Lycka till!

English: This competition is open for Swedish, Danish, Finnish and Norwegian residents.

13 kommentarer:

 1. Den känns väldigt trovärdig, och har en så skön 'atmosfär', om du förstår vad jag menar?
  Som en stor kopp örtte på ett ombonat konditori. Jag blir alltid lite mysig till mods när jag kommer in här :)

  SvaraRadera
 2. Kolla in det här linnet ;) http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/linnen/billie-top/prod642084189.html

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det är en väldigt fin blogg som ger inspiration och att den känns trovärdig. :-)
  Mvh Therese

  SvaraRadera
 4. Jag tar gärna tillfället i akt att ge dig lite feedback, men också ta chansen att kanske vinna det fina priset.

  Jag följer över hundra bloggar i min bloglovin och din är en av dem jag lagt i en prio-mapp. Orsaken är givetvis att du skriver om sådant som intresserar mig, men också att jag uppskattar att dina inlägg tar utgångspunkt från dig själv och dina erfarenheter på ett fint sätt. Jag upplever att du uttrycker dig moget och nyanserat och som läsare är det är tydligt vad som kommer från dig och vad tillverkaren av en produkt marknadsför den med.

  Jag upplever frekvensen på inlägg och längden på dem som väl avvägda, kärnfullt och inte en massa wall of text som egentligen inte säger så mycket. Även om jag själv inte kommenterar så ofta så tycker jag att kommentarer och svar på inlägg är en viktig del av mitt bloggläsande, eftersom det ju bidrar till interaktivitet, menings- och erfarenhetsutbyte på ett sätt som annat skrivet material inte kan erbjuda, Och med det sagt så gillar jag också att du deltar aktivt även där, både på andras bloggar men framför allt här också, du svarar på dina svar och det gillar jag :)

  Av samma anledning gillar jag bloggar som i marginalen har funktionen att se senaste kommentarerna, så mitt enda önskemål till dig är att undersöka om du vill och kan välja till den funktionen till din blogg.

  Hälsningar Hanna Li
  e-post hellohanna (at) gmail.com

  SvaraRadera
 5. Det bästa med din blogg är att den har öppnat upp ögonen på mig till alla de underbara naturliga produkter som finns där ute :D

  Mail: vicky.larsson(at)gmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej! STORT grattis på 3-års dagen! :) Hoppas att du firar ordentligt, det ska man!
  Det bästa med din blogg är den höga trovärdigheten i dina recentioner. När jag ska köpa nytt ser jag alltid till att kolla om du har recencerat produkten, för jag litar på dig. Jag får känslan av att du INTE är köpt av produkterna du testar och det ser jag upp till.
  Så fortsätt med ditt ärliga uttryck så kan du räkna med mig som följare! :)
  Kram/Lisa
  Mail: lisa_n2@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag har haft mycket nytta av dina gedigna kunskaper på fältet och gillar dina fina recensioner. Bloggen är inspiration i min vardag o trevlig underhållning på resan till o från jobbet. Ulrika.signhild(at)gmail.com

  SvaraRadera
 8. Det jag gillar bäst med din blogg är att du känns så genuin i allt du skriver, det märks att dina inlägg är väl genomtänkta. Dessutom gillar jag dina alltid lika fina bilder och att din blogg har en lyxig känsla.

  Min mail: beautytalk.blogg@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag har precis hittat hit till din blogg och vet inte riktigt vad jag ska tycka än. Men vad jag kan se har jag mycket trevlig läsning framför mig.

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Det jag gillar med din blogg är trovärdigheten i allt du skriver, den känns så personlig och mysig på nåt sätt, inte bara uppradade recensioner liksom! Och sen gillar jag att du även brukar ta upp andra ekologiska alternativ utöver smink och hudvård, t.ex. klädtips etc :)
  Hälsningar Gabriella, min mail är: gabriella.corbee@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Stort grattis till 3 år och hoppas det blir många fler år. Gillar mycket inspirationen i att använda mer naturliga produkter. Blandningen mellan recensioner miljövänligare sätt att agera gör att denna sida är helt underbar att läsa.

  // Mia - mammaochson@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Grattis till 3år.
  Gillar att du visar på fina ekologiska alternativ utan att tappa stilen - tummen upp.

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Det jag gillar mest med din blogg är att du alltid har bra och fint komponerade bilder.
  Kika gärna in på emelieeko.blogspot.com.

  SvaraRadera