söndag 8 december 2013

Adventstävling Nr 2

Idag är det Andra Advent och vi fortsätter med tävlingarna. Denna gång kommer jag i samarbete med svenska naturliga webshoppen Kakaobönan lotta ut ett makeup kit från Neve Cosmetics med ett värde av 447 kr!

Kitet består av:

Ögonskugga Dragon - En svart ögonskugga med satinfinish som skimrar i varmt lila och smaragdgrönt beroende på hur ljuset träffar ögonlocket.

Rouge Origami - Ett matt rouge som går i en varmt rosa korall nyans. Funkar lika bra att blanda till och använda på läpparna.

Ögonskuggeborste - Glossy Artist Teal Blending Brush som är perfekt för ögonskuggor och concealers.

Ett perfekt kit för kommande fester och middagar under jul- och nyårshelgerna. :-) Stort tack till Kakaobönan som sponsrar med den här fina vinsten!


För att vara med och tävla behöver ni göra följande:

1. Gilla Kakaobönan på Facebook eller följ nyhetsbrevet.

2. Svara på frågan: Hur gör du/ni för att bäst komma i julstämning? Stöper ni ljus, går på julklapps-jakt, lyssnar ni på julmusik, tänder en brasa, badar skumbad, skickar brev till Tomten eller bakar ni marsipangrisar? Jag vill höra! :-)

3. Lämna en kommentar med namn och kontaktsätt. Uppge ett kontaktsätt där jag kan få tag på dig om du vinner, t ex email-adress, bloggadress eller länk till din Facebook sida om du inte vill lämna ut din mailadress i kommentarerna.

Ni har fram till kl. 23:59 Fredagen den 13e December att tävla.

Den lyckliga vinnaren lottas fram via random.org och presenteras på min blogg och meddelas även via mail utav mig. (så tänk på att uppge kontaktsätt) Tävlingen är öppen för alla i med adress i Sverige.

Lycka till!

English: This competition is only open for residents within Sweden.

10 kommentarer:

  1. Vilka vackra ögonskuggor!
    1. Done ;)
    2. Jag sitter och målar julkort, det är både mysigt och rogivande samtidigt som jag lyssnar till julmusik. Snart ska jag ta och vispa ihop egengjord body butter i julklapp till syskonen.

    3. Jag gillar den svarta ögonskuggan. Om jag vinner går det bra att maila mig på: luiza.ohlsen@gmail.com

    Ha en trevlig afton! :)

    SvaraRadera
  2. Prenumererar nu på deras nyhetsbrev ^_^

    Jag brukar bjuda in nära och kära till glöggfest och då känns det som att julen har börjat! 10 olika sorters glögg och pepparkakor med ädelost och en massa hembakad fudge i olika smaker :D

    och mina kontaktuppgifter har du Mona ;D

    puss
    /Heidi

    SvaraRadera
  3. Hej,
    jag gillar att tända ljus, försöker sätta i mig så mycket saffran som möjligt, lyssnar på julmusik och sen drar jag igång stickningen som legat i träda resten av året. Lite piff till nyår skulle inte vara så dumt. Lite schysta skuggor som får folk att glömma påsarna under ögonen! ;-)
    Hälsningar ulrika.signhild@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Prenumererar nu på nyhetsbrevet!
    För att komma i julstämning försöker jag äta så mycket julgröt som möjligt, dricka en hel del glögg och även tända mååånga ljus för att lysa upp i mörkret. Tycker också det är mysigt att gå på julmarknad och kolla på alla fina hantverk och förhoppningsvis hitta någon unik julklapp där :)
    Kontakta mig på gabris_93@hotmail.com ifall jag skulle vinna det fina sminket.
    Hälsningar Gabriella

    SvaraRadera
  5. För att komma i julstämning har jag och min sambo satt radion på timer på morgonen med en radiokanal som bara spelar jullåtar inrattad. Så varje morgon vaknar vi till mysiga jullåtar :)

    /Lovisa Nöid (finns som vanligt på facebook) :)

    SvaraRadera
  6. Så himla fina färger! Gillar särskilt rouget, exakt min färg!
    Har gillat både Kakaobönans Facebooksida och anmält mig till nyhetsbrevet nu.
    För mig är familj och vänner viktigast under julen! Jag älskar att baka och pyssla med dem, och att mysfika glögg och lussebullar med tända ljus framför någon gammal julkalender eller julfilm. Då är julstämningen på topp enligt mig!
    Min mailadress: mariaagnecarlsson@hotmail.se

    SvaraRadera
  7. Har sedan länge Både gillat Kakaobönan på Facebook samt prenumererat på nyhetsbrevet. Älskar naturliga produkter, så har självklart handlat från Kakaobönan tidigare.

    För att komma i julstämning, brukar jag umgås med familj och vänner, baka tillsammans, gå på julmarknader och annat mysigt. Älskar också att pynta hemmet med julgrejerna så tidigt som möjligt i december för att julstämningen ska infinna sig o hålla i sig lääänge. jakten efter julklapparna, att hitta något speciellt som kan göra någon annan glad, är också något som gör att jag kommer i julstämning:)

    / Emma

    emma-hellstrom@hotmail.com


    SvaraRadera
  8. Kul med en blogg om ekologisk skönhet och hudvård.
    Verkar vara många fina produkter.
    Men ofta ska det tas bort också, har du tips där?

    SvaraRadera
    Svar
    1. En bra och återfuktande rengöring är A och O. Jag gillar Mette Picaut's ansiktsrengöring men även valfri rengöring från budgetmärket Nonique. Sistnämnda märket har även ett ansiktsvatten som funkar fint att ta bort sminkrester med (i alla fall icke vattenfasta mascaror) och lämnar huden återfuktad. :)

      Radera
  9. 1. Gillar på facebook!

    2. För att bäst komma i julstämning julpyntar jag! Då får man känslorna av att julen närmar sig och så är det mysigt när huset ser lite juligt ut. Gärna många ljus!

    3. Mail: malinhansson@live.com

    SvaraRadera