söndag 7 juli 2013

iHerb paket ~ Nytt och påfyllt!


Dags igen för ett nytt iHerb paket! Denna gång med en hel del gamla bekanta men även några nyheter.

Det blev ytterligare en tub Badger Company Sunscreen SPF 16. En solig sommar som den här så går det åt! :-) Min recension på den hittar ni här.

Ni som brukar läsa mina iHerb-inlägg minns kanske att jag beställde hem en liten flaska Hugo Naturals Mist Vanilla Sweet Orange för ett tag sedan? Jag gillade den så pass mycket att jag beställde den stora nu + en liten att ha på jobb och resor. Älskar sprayfunktionen, inga stora droppar utan "mist" är precis vad som kommer ut och svalkar och återfuktar ansiktet.

Två andra godingar som fick hänga med var Hurraws Night Treatment som jag alltid har stående bredvid sängen (recension här) och Hurraw SPF 15 som får följa med dagtid när solen står högt på himlen (recension här).
 
Eftersom jag är så noga med att köpa rena och naturliga produkter när det gäller kropp, hår och smink så har jag såklart även börjat byta ut våra rengöringsprodukter hemma. Först ut att åka blev vårt diskmedel! Och den nya stjärnan i köket? Det blev en flaska Attitude Diskmedel för ynka 36 kr. Och så långt verkar den prestera jättebra! Jag har även sett att man kan köpa Attitudes produkter här i Sverige. Och inte så dyrt heller. I de butiker jag har hittat t ex diskmedlet så har det kostar kring 40-50 kr.
 
Sen tidigare har jag ett litet set med borstar från Eco Tools som jag är himla nöjd med. Men det jag saknade var en ordentlig rouge-borste så med på beställningen åkte även Eco Tools Blush Brush som jag har stora förhoppningar på. Den hade dock nytt utseende, bronsfärgat stycke vid borsten, så den ser inte exakt ut som mina andra borstar men det gör inte så mycket.
 
Och min stora chansning den här gången blev Now Foods flour-fria tandkräm med jordgubbssmak. Helt okey smak, lite suspekt i början, men man vänjer sig. Lite osäker på hur rent den gör men det återstår att se efter ett tids användande. Det jag menar med att jag är osäker på hur ren jag blir om tänderna är att den inte ger samma känsla som vanliga tandkrämer. Någon som har erfarenhet?
 
Med i paketet följde även ett lipbalm från Sierra Bees med vaniljdoft som var gratis. Nja... nån vidare vaniljdoft kan jag inte säga att jag känner men jag får ge det en chans och prova i alla fall. ;-)
 
English: iHerb-haul! These are my latest buys from iHerb, some old friends and some new acquaintances. :-)

8 kommentarer:

 1. Jag har ganska nyligen börjat använda Hugo Naturals vanilla orange balsam och har samma fast duschgel på väg, luktar verkligen gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad spännande! Jag är himla sugen på att prova de andra produkterna med den doften. Vad tycker du om balsamet?

   Radera
 2. Attitude köpte jag hos salong Chia när vi var där och jag är väldigt nöjd med den! :-) Tidigare haft Ecover, men gillar Attitude bättre.
  Har inte testat något från Hugo än och inte heller tandkrämen så kanske blir något till nästa beställning. Tycker det blir allt mer beställningar för min del från iHerb för jag har hittat så mycket bra saker där! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar diskmedlet väldigt mycket! Diskar rent och luktar fräsch, ett kap. :)
   För min del blir det med väldigt mycket iHerb och några köp från svenska webshoppar. iHerb ger mycket för pengarna helt enkelt och märken som inte går att köpa här hemma.

   Radera
 3. Jag använder flourfri tandkräm lite till och från och vet inte heller hur ren man faktiskt blir om tänderna. De flourfria ger helt klart en annan känsla i munnen, men det är en känsla som jag lärt mig att uppskatta. Det känns ju bara rent och nyborstat utan någon speciell smak. Numera stör jag mig på att flourtandkrämerna ger en lite torr och otrevlig känsla i munnen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din input S! :) Jag gissar att det är en vanesak, kanske den där fräscha känslan är just bara minten i de konventionella tandkrämerna?

   Radera
 4. Har varit sugen på ett köp därifrån länge. Kanske borde få tummen ur & kika in shoppen =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det! Finns massor av skoj. Ta dig tid att kika runt bara, det finns nämligen oändligt med produkter, så att bläddra runt och hitta sina favoriter kan ta en stund. :) Tänk på att hålla dig kring 300 svenska kr (för att slippa tullpåslag) och att hålla dig under 1,8 kg (för att få billigaste frakten på 4 dollar). Kram!

   Radera