tisdag 23 juli 2013

En titt på Lily Lolo Summer 2013


För ett tag sedan kom ett paket från Lily Lolo med nyheter för sommaren. Jag har berättat om alla nyheterna i ett tidigare inlägg. Nu har jag hunnit kika närmre på produkterna och färgerna är sobra, naturliga och lättburna. Det känns som något man sett tidigare men samtidigt väldigt fina naturliga bas-produkter som passar de flesta och som bör finnas i badrumsskåpet.Ögonskugge-duo'sarna har ljusa och neutrala färger. Lite mesigt kan tänkas men passar andra sidan de flesta kvinnorna. Dessutom har jag fått information om att Lily Lolo jobbar på att ta fram fler färger! Mest poppis hos mig av dessa blev otippat paletten Chic Nudes som är matt rosa beige och matt mullvadsgrå. Den smälte fint in på ögonen och gav ett sminkad men ändå sofistikerad look. Snyggt! Platinum Perfection, som är skimrande ljusrosa och isblå, känns lite mer tjejig och somrig och jag har hitintills använt de skuggorna dagtid.


På bilden ovan ser ni swatches av skuggorna på min arm i eftermiddagssol. Som ni ser är de inte speciellt välpigmenterade så man får jobba lite för att få den färg man önskar men lägger man skuggan ovanpå primer så blir de såklart intensivare. Jag har använt primer på den isblå skuggan och den mullvadsgrå skuggan.


Mina favoriter ur kollektionen är de här två läppstiften! Parisian Pink är en rosa skimrande körsbärsnyans som är väldigt vacker och Rose Gold är en guldskimrande beige nyans som ger glöd åt läpparna. De verkar sitta bra och formulan är krämig och lätt att lägga på.


Den bruna mascaran verkar ha exakt samma formula som Lily Lolo's Lash Alert i svart. En brun nyans som ger naturliga fransar till sommarens lata dagar då jag inte använder mer än just en mascara.

English: Here are a few peices from Lily Lolo's Summer Collection 2013. Natural, soft and easy-to-wear colours that appels to every woman. My favourites? The lipsticks! :-)

1 kommentar:

  1. Åhh, jag har också fallit för ögonskuggsduon chic nudes och läppstiftet Parisian Pink!

    SvaraRadera