lördag 1 juni 2013

VIP-kväll på Salong Chia


I onsdags var jag och min sambos syster på VIP-event hos Salong Chia i Stockholm!
När vi kom dit blev vi bjudna på bubbel, ost & kex, frukter och chiapudding, och fick mingla runt och kika på produkter fram tills att programmet för kvällen presenterades. Där fanns massor av fina VIP erbjudanden och de 8 första på plats fick en minibehandling på 15 min med M Picaut produkter. Vi lyckades komma väldigt tidigt så vi fick en mysig hand- och underarmsmassage med M Picaut produkter. Dessutom fick vi en äta en helt fantastisk Raw Food kladdkaka! En sådan skulle jag vilja testa at baka.
 
 
Och första personen vi träffar på Salong Chia - ingen mindre än gulliga Malin som bloggar om grön skönhet på Bilbo Blue Eyes! Jättekul att äntligen ses Malin! :-)
 
Mette Picaut, grundare av märkte M Picaut, var på plats och berättade om skapandet av sin hudvårdsserie och demonstrerade sin produkter. Jag fick en pratstund med henne både före och efter dragningen. Vilken härliga människa den kvinnan är! Hon berättade hjärtligt, glatt och öppet om hur hon jobbade som modell i Japan, om hennes utbildningar inom bl a akupunktur & kinesisk medicin och om hur det hela började med "hemkokeri" utav salvor och krämer.
 
Jag fick även lära mig att Picaut inte uttalas "Pikaut" utan mer franskt - "Pikaåå". ;-) Från och med nu finns M Picaut’s hudvårdsprodukter till försäljning på Salong Chia och det går även att boka ansikts-& Kroppsbehandlingar från M Picaut produkter.

 
Salong Chia erbjöd under kvällen kostnadsfri sminkning i deras sminkhörna med de olika märkerna Nvey eco, Éminence Organics, Lotus Cosmetics och c/o mineralsmink, samt hudanalys i samband med prova-på-behandlingarna.
 
Sedan fick vi gå en tipspromenad med temat ekologisk hudvård! Första pris var den lyxiga ansiktsbehandlingen Caviar & Algae Uplifting Facial Treatment från M Picaut! Andra pris var M Picaut ansiktsbehandling Cinderella och tredje pris M Picaut Chocolate Dream – Face &
Body. Riktigt fina vinster!
Hur gick det för mig? Jag vann 2a pris! Får rapportera när jag varit på min behandling. :-)

 
Och när vi gick hem fick vi en fin goodiebag & värdecheck på  150 kr som kan användas för bokning av valfri M Picaut - behandling innan 31 juni 2013. Med i goodiebagen fanns prover från M Picaut, Eminénce, teér och en liten prova-på-påse med chiafrön. Jag handlade även med mig en stor burk Chiafrön och ett genomskinligt 5-Free nagellack från Priti NYC.
 
Summan av kardemumman - en riktigt härlig kväll! Stort tack till Christine, Nesli & Kitmi på Salong Chia & Mette Picaut för en bra anordnad kväll i den naturliga skönhetens tecken!

5 kommentarer:

  1. Hej! Nu kör jag en lating här och frågar i stället för att själv googla, tänka och jämföra. Jag behöver köpa nytt ansiktsvatten och ny cleaning-lotion eller vad det nu kan tänkas heta. Har du tankar om vad som är bra och ekologiskt? Jag har i flera års tid använt Marja Entrichs rengöringsprodukter och de är bra, men nu känner jag för att prova något annat som omväxling. Eller finns det kanske någon annan blogg där olika typer av rengöring har jämförts? Ibland gör jag eget av honung, kokosolja, havre etc., men nu vill jag ha "köpeklet" i stället. Skulle bli såå glad och tacksam för synpunkter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej S! När det gäller ansiktsvatten har jag under många år använt Rosenserien Rosenvatten som innehåller grönt te, den gillar jag väldigt mycket. :) När jag beställde sist från iHerb lade jag med en liten flaska ansiktsvatten från Hugo Naturals i doften Sweet Orange & Vanilla. Luktar gott och återfuktar.

      När det gäller rengöring så har jag två favoriter - M Picaut och Noniques rengöringar. Nonique är en budget-favorit! Annars har jag tyvärr ingen jämförelse-guide men kika in på Naturligt Snygg's blogg så kan hon kanske ha en.

      Lycka till! :)

      Radera
  2. Jättetrevlig kväll och så roligt att ses Mona! :-)
    De var så gulliga på Salong Chia så definitivt sugen på att ta nästa ansiktsbehandling där. :-)
    Förutom goodiebagen man fick med sig så köpte jag Jordgubbsfrestelse från Lendelunden. Mycket bra för torr hud och luktade gott av godis. Lite kladdig, men inte alls så mycket som många andra vispade sheasmör jag testat.
    Köpte också ett kokoste som jag inte hunnit testa än, men som känns spännande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är så gulliga på Salong Chia! Jag vann ju andra pris i tipsrundan så jag ska boka in en behandling nu under Juni. :)
      Åh du köpte den alltså? Spännande! Jag fick ditt lilla paket häromdagen, tackar! Ska prova SPF'en i veckan tänkte jag. Hör av dig om du vill att jag skickar några roliga prover till dig. Kram!

      Radera
  3. Vet inte vart min kommentar försvann, men jag tackade så mycket för tipsen och började tänka mer på Rosenserien som jag ju faktiskt gillade för nåt år sedan. Tror jag bytte då bara för att prova något nytt och att jag började tröttna på doften (tycker det doftar lite tantigt... men jag närmar ju mig tantåldern för varje dag som går, så... :) )

    SvaraRadera