onsdag 12 juni 2013

Grattis alla män ~ nu finns Bulldog på iHerb!

Grattis killar! Nu har iHerb plockat in det naturliga herr-märket Bulldog, till min pojkväns glädje. Han har gått över mer och mer till naturlig hudvård, av förklarliga skäl (Moi). Och han låter hälsa att han tycker att Bulldog's produkter funkar jättebra för honom. :-)

Prisskillnaden är ganska stor. En tub med Bulldog's Original Moisturizer kostar ca 129 kr i Sverige och omkring 70 kr på iHerb (beroende på valutan). Dock tillkommer frakt men beställer man annat samtidigt så lönar det sig. Misstänker att det kommer få följa med en och annan Bulldog-produkt i mina beställningar i framtiden.

English: Congratulations guys! Natural Beauty-brand Bulldog - formulated for men - are now available on iHerb.

2 kommentarer:

 1. Jag blev så glad när jag såg detta och tänkte att jag skulle köpa produkter från det här märket till min sambo, men blev lite tveksam när jag slog upp om märket och produkterna på skindeep, t.ex. http://www.ewg.org/skindeep/product/472809/Bulldog_Natural_Skincare_Original_Moisturiser/ . Tycker ni fortfarande om märket och produkterna? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min fästman gillar fortfarande Bulldog. :) Jag kollade länken och ser att anledningen till de höga siffrorna är tyvärr de eteriska (naturliga) doftoljorna som många faktiskt kan vara allergiska mot och reagera på. Plus att det även är flyktigt E-vitamin och Phenoxyethanol i. Dessa är absolut något du ska ta i beaktning när du handlar till din man. :)

   Själv trodde jag inte att det var så illa med de naturliga doftoljorna. Just den där kombinationen är med i många många produkter. Och är man känslig så är de produkterna inga bra alternativ. Hmm.. jag ska kanske leta upp nya snälla eko-produkter till min man... :)

   Radera