måndag 10 juni 2013

Gratis frakt och 5% rabatt på iHerb


För er som är nyfikna på iHerb, eller som jag, regelbundet beställer därifrån, så fick jag precis ett mail om att de under Juni månad gratis Global Priority Mail-frakt för beställningar över $40.00 (strax över 260 SEK) och bra rabatter på DHL Expressfrakt.

Och om man inte redan är VIP-kund kommer man få sitt konto att temporärt uppgraderat till VIP-status där man får 5% rabatt om beställningssumman är mindre än $60.00 och sedan ökar det beroende på belopp, men för att slippa tull så är det bästa att ligga på en totalsumma på omkring 300 SEK.

Klicka här för att se inspiration från mina tidigare köp från iHerb. Jag har själv precis fått hem ett paket med solskydd men ska passa på att beställa mer. Bland annat ska jag beställa en fullsize av Hugo Naturals Essential Mist Vanilla & Sweet Orange som jag fastnade för och mer Badger solskydd. Jag är även nyfiken på de naturligare varianterna av rengöringsprodukter och diskmedel.

Om ni aldrig beställt från iHerb och är nyfikna kan ni använda koden GBT832 för att få extra rabatt på er första order. Handlar ni för över 40$ får ni 10$ i rabatt, handlar ni för under 40$ får ni 5$ i rabatt.


English: I just received a mail from iHerb about great offers. During June, iHerb offers Free Global Priority Mail service for orders over $40.00 to Sweden (and I guess all other countries as well), and good discounts on DHL Express shipping.
Also, if you are not yet a VIP customer, your account has been temporarily upgraded to VIP status.You get 5% if your order is less than $60.00, then more depening on the total amount.

 
If you are curious about iHerb, you can use my personal code GBT832 to get a discount on your first order. Orders of $40 or more receive the maximum $10 discount, orders under $40 receive $5 off.

4 kommentarer:

 1. Ja visst är iHerb toppen, jag är också mycket förtjust i Hugos mist, faktiskt i båda dofterna.
  Synd bara att tullen ska sitta emellan och tjafsa ibland, men som tur är bara ibland. Har aldrig än så länge behövt betala nån avgift eftersom jag tänker på ca 300kr´s gränsen, men har idag väntat 13 dagar på paketet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja änsålänge har mina paket inte fastnat i tullen, bara man håller sig kring 300 kr så verkar det gå. Men man ska kanske vara inställd på att det kan fastna nån gång. :)
   Vad trist att det tagit 13 dagar, den borde dimpa ner när som..? :/ Mina paket bruakr ta exakt 10 dagar men senaste tog 11 dagar.

   Radera
 2. Älskar Iherb! Men håller med Anki om att det är trist med tullavgiften. Kan ju gälla för all utomlandshopping.. Beställde just två spännande solkrämer, Aubrey natural Sun spf 30 med grönt te och True Natural spf 50 oparfymerad för känslig hy. Blev lite girig vad gäller frakavgiften och ville få så mycket för pengarna som möjligt så jag gick istället över 300 kr gränsen.. Tullavgift på 128 kr för dessa två produkter :(

  En till varning när det gäller iherb är att INTE beställa som företag. Då går nämligen paketet ut som företagspaket från DHL. Betyder att det inte skickas till något utskänkningsställe utan istället till din hemadress. Man måste vara hemma och signera tullfakturan och DHL kan inte precisera levarnstiden närmare än en hel dag mellan 8 och 17. Alternativet är att åka ut till Arlanda och hämta paketet själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mitte! Vad trist, då har jag haft tur för de flesta av mina paket har legat strax över 300 kr! :-O Bra att veta, jag har nämligen massor av varor i min shoppingbag och sitter och pusslar på samma sätt som du för att få ut det mesta av gratis-frakten ovan, vilket då är lite dumt.
   Tack för tipset om att beställa som företag, värdefull info för alla som har tänkt beställa så. :)

   Radera