tisdag 14 maj 2013

IDUN Minerals Sommaren 2013


Den här veckan lanserar IDUN Minerals en Limited Edition kollektion för sommaren 2013!

Den innehåller nya läppglans, ögonskugge-palette, en vattenfast mascara, bronzer och ett mattande puder. När det gäller IDUN så gör det jättefina produkter med alla är inte helt naturliga. Jag har kikat på INCI för produkterna och tyvärr går läppglans och mascara bort för mig medans produkterna nedan har en "renare" ingredienslista.KÄRLEKSÖRT IDUN MINERALS ÖGONPALETTE – En ögonpalette med fyra trendiga sommarnyanser. Känns som en väldig spännande kombination av färger, lite nytänkande från IDUN's sida tycker jag. Sedan tidigare har jag min Brunkulla Palett som jag är väldigt nöjd med så förhoppningsvis håller även den nya paletten samma kvalité. Ca pris 249 kr.
TUVA IDUN MINERALS PRESSADE PUDER – Transparent, fast puder som mattar ner glansiga partier. Idealisk att ha med i väskan för snabba ”touch ups” under dagen. Nyansen ser väldig ljus ut vilket bleknosar som jag gillar. Ca pris 199 kr.


NORRSKEN IDUN MINERALS PRESSADE BRONZER – En lystergivande fast bronzer/solpuder i en behändig förpackning med inbyggd spegel. Svårt att säga något om nyansen utan att ha sett swatches men den ser väldigt fin ut. En varm gyllenbrun färg! Ca pris 199 kr.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig på 140 stycken utvalda apotek tillhörandes apotekskedjan Apoteket AB till och med den 11 augusti.

Blir ni sugna på något? :-)
 
English: Swedish brand IDUN Minerals releases a Limited Edition Summer 2013 Collection. The eyepalette catches my eye - new combos of colours! Also the mattifying powder is interesting because of how light it seems to be, good for us pale girls! ;-)

Update: Här ser ni INCI för de 3 produkterna ovan! Here are INCI for the 3 Products above.
 

4 kommentarer:

 1. Jag är lite nyfiken på pudret och kanske bronzern, men vill nog kolla lite på inci först. Var hade du hittat ingredienslista?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta! Inci fick jag utskickat som PDF när jag bad om det från PR byrån som har hand om IDUN. Lovar att lägga upp en bild så fort jag kan! :)

   Radera
  2. Ah ok! Ja det hade ju varit toppen, tack!

   Radera