torsdag 18 april 2013

Besök på Vass PR


Den här veckan är det den stora Pressveckan. Det är den veckan då alla journalister, stylister, modefolk och bloggare springer runt till olika PR-byråer för att spana in höstkollektionerna.

Jag fick inbjudan till två pressbyråer men hade bara möjlighet att hinna med en så mitt val blev Vass PR som är en agentur som fokuserar på kläder, accessoarer och skönhetsmärken. De har bland annat hand om naturliga märkena Ecoya, Voluspa, Burt's Bees, Dr Bronners och Rahua.

Det var väldigt roligt att träffa tjejerna på Vass PR. De var jättegulliga och pålästa och jag kände mig väldigt välkommen. Det bjöds på tilltugg, dricka och godis för de som ville ha.

Jag fick en egen liten guidning genom ovanstående märken samtidigt som jag fotade loss på alla fina produkter. Resultat ser du nedan i form utav ett bildregn! :-)

English: This week is the big Press Week. It's the week when all the journalists, stylists, fashion bloggers are running around to various PR agencies for a glimse of the coming autumn collections.

I got an invitation to two press agencies but only had time to visit one so my choice was Vass PR that has a lot of natural brands such as Ecoya, Voluspa, Burt's Bees, Dr. Bronner and Rahua.

It was great to meet the girls at Vass PR. I got a little guided tour through the above brands while I photographed the nice products. Below you see the result! :-)Vackra flaskor från amerikanska Rahua, en lyxig samling hårvårdsprodukter bestående av 100 % naturliga ingredienser och basen är förstås - just det - Rahuaolja. Oljan utvinns från Ungurahua trädets nötter och har en spännande ritual för att plockas rätt. Det får jag återkomma till i ett annat inlägg.


Ecoya's härliga pastellfärg-klickar livade upp både ögon och doftsinne. I bild ser ni Hand & Bodylotion och Travel Tins - miniversioner utav de stora doftljusen.


Nu fick jag chansen att lukta ordentligt på alla ljusen och min favorit är absolut den rosa Sweet Pea & Jasmine! Maffiga snygga ljus i glasförpackning med praktiskt lock att lägga på när ljuset inte används. Den här hamnar definitivt på inköpslistan!


 
Dr Bronner är ett märke jag hört och läst endel om lite här och var. Det sägs ju att det här är den ultimata mirakel-produkten som ska kunna ersätta både diskmedel, handtvål, tvättmedel och till och med schampo! Det fanns massor med dofter och varje flaska är dekorerad med vackra ord och livsråd.
 

 
Här är några utav Burt's Bees senaste nyheter - Body Scrub och Body Butter i 3 dofter! Och i mitten har ni deras Radiance Body Wash som har funnits ett tag.
 

Och hem i goodiebagen för test och senare recension följde bl a Burt's Bees kropps-skrubb med Honung och Shea och en liten flaska Dr Bronner i doften Citrus Orange. Och i förgrunden en ny liten favorit - Burt's Bees Natural Lipgloss i nyansen "Sunny Day". Ljust korallfärgat med guldskimmer, hej sommar! :-)
 
Ett stort tack till tjejerna på Vass PR för en bra anordnad dag!

2 kommentarer:

  1. Vad kul att se! :-) Fina bilder som vanligt. :-)

    SvaraRadera
  2. Va härliga bilder, älskade den där iden med godis i glasburkarna, intressant och fin blogg du har :) läs gärna min :D ha en bra dag kram!
    http://channah.devote.se/

    SvaraRadera