måndag 18 februari 2013

Alice and White


Jag är säkert väldigt sen på bollen men jag vill iallafall tipsa om den skandinaviska webshoppen Alice and White som riktat in sig på att sälja naturlig och ekologisk hudvård.

Den här webshoppen tilltalar verkligen mig. Ren och fin design med neutrala och pastelliga färger, lätt att navigera och hitta och ett intressant sortiment. Bland annat säljer de ECOYA, Apples&Pears, Barefoot Botanicals, Evolve, Speizia, Voya, Mitchell and Peach och Lovea Sun Screen. Det ser ut som att de tagit in märken som ligger på lite högre pris och satsar på naturlig lyx.

Mitchell and Peach fångade min uppmärksamhet, inte minst för de stilrena vackra förpackningarna.

Är det någon som handlat därifrån och vad köpte ni?

English: Maybe I'm a bit late, but I still want to tell you about the new scandinavian eco-luxury webshop called Alice and White.Beautiful clean design and interesting brands.

7 kommentarer:

 1. Har inte handlat därifrån, men har kollat runt och dragit slutsatsen många gånger att det mesta dem har finns också på Naturisimo där man kan dessutom spara några slantar. Det enda som skiljer sig är väl frakttiden, vill man ha det inom en dag eller två eller kan man hålla sig en vecka? Om man inte kan det så kanske en 50 lapp extra lönar sig.

  Dessutom tycker jag Naturisimo har ibland några bra erbjudande, t ex apropå Mitchell & Peach, får du ett litet body set med köp av en produkt från dem, eller så kan man alltid kolla deras "Offers" sida på vad man kan utnyttja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Isabel! Jag har faktiskt inte testat att handla ifrån Naturismo, fick lite kalla fötter efter tull-avgiften från Feelunique :) Men vad jag förstår ska Naturismo vara ok ur den synpunkten.

   Radera
  2. Har handlat därifrån två gånger nu och även om det är lite "opersonlig service" så har jag inte haft några problem att beställa därifrån, har båda gångerna fått paketet exakt en vecka efter beställning. Naturisimo ligger i Berkshire, så det ska va ok, har iaf inte åkt på något även när jag handlat över 400kr. Jag har jämfört dem ganska hårt med andra sidor, och deras priser ligger väldigt jämsides med Feelunique's, så dem är ett bra alternativ även om Feelunique har kanske snäppet större utbud.


   Vill också bara framlägga att jag tycker inte det är fel att handla ifrån svenska sidor, klart man ska stötta dem! Jag är bara i savings-mode och har inte riktigt råd att välja det dyraste valet, vilket då Sverige oftast är - dessutom finns det större sortiment utomlands. Och ja punden, den går ju bara ner...
   Men visst, ibland kan man fynda hos Alice and White!

   Radera
 2. Jag har handlat Voyas ansiktskrubb som är en favorit från Alice and White. Voya är ett märke som inte finns på Naturisismo för att hoppa in på vad Isabel sa. Snabb leverens och så fick jag med en liten provflaska på Mitchell and Peach bodylotion som doftade väldigt gott. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Voya! Jag har en liiiten burk Voya Me Time ansiktskräm som jag testar just nu. Verkar lovande. :)

   Radera
 3. Jag beställde också från Alice&White och fick en fantastisk personlig
  service. Förutom snabb och gratis leverans var produkterna vackert inslagna och jag fick prover av andra märken också.

  Jag vill hellre stödja ett svenskt familjeföretag som importerar trevliga eko-saker till Sverige än ett utländskt företag med opersonlig service.
  PS. tack för din jättefin och användbar blogg! :-)
  Pernilla Strömstedt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra att de har så fin service, det uppskattas! :) Att det är inslaget ger känslan av lyx vilket jag gillar.

   Du har helt rätt i att man helst vill stödja svenska företag som ligger i framkant med den här typen av produkter. Men ibland får man inte tag i allt hemma.

   Och tack för att du läser min blogg, det är kul att jag kan tipsa och glädja andra! :)

   Radera