måndag 31 december 2012

La Vie est Belle ~ Favoriter 2012


Då var det dags att summera året som gått. Här är mina favoritprodukter från 2012!

Årets bästa produkt för ansiktet

Utan tvekan var Lina Hanson Global Face Serum en riktigt guldklimp! Återfuktade både hud och torrhets-rynkor med en unik blandning av fina exotiska oljor.

En bubblare är Möllevik Eco Anti Age Serum som jag fick ett litet prov på. Ett härligt oljeserum med örtig doft som jag skulle vilja köpa i fullsize.

Årets bästa Hårprodukt

Jag ska ta och erkänna att jag fortfarande inte hittat någon perfekt produkt för mitt hår. Dock har jag använt ett shampo som fungerat ganska bra under detta och förra året - Urtekram Tea Tree Shampo. Det håller mina små mjällflagor borta och håret blir inte fett lika snabb, men innehåller tvivelaktiga Sodium Coco-Sulfat. The search goes on - turligt nog finns det många intressanta kandidater där ute!

Årets bästa Make Up produkt

Min sminkfavorit detta året blev Lily Lolo's blush/rouge Surfer Girl. Det bubbelgumrosa rouget med kall ton har varit en stadig följeslagare och perfekt för att pigga upp vilken make up look som helst.

Årets bästa produkt för kroppen

Koko-Nat - doftsatt kokosfett på flaska. Min favorit blev sött doftande Mango, perfekt att ha med sig på resan, speciellt på sommaren då kroppen törstar efter mer.

Årets bästa produkt i duschen

En produkt som jag hade under året men som jag inser att jag aldrig skrev en recension på är Weledas duschkrämer. Jag och sambon använde upp en Citrus och en Granatäpple och de är helt underbara. Doftar syrligt, rengör och återfuktar.

En bubblare för bästa produkt var Lavendel- och jordgubbsskrubben som jag gjorde efter recept i boken Lisens Örtspa. Visserligen ingen produkt man kan köpa men man kan göra själv. :-)

Årets bästa Lypsyl/Lipgloss

Lily Lolo's lipgloss i färgen Bitten Pink blev mitt perfekta lipgloss som passade till allt. Mjukt, vårdande, fin färg och satt länge. Tyvärr har jag lyckats tappa bort det under året så det får bli köp snart.

Årets Nykomling

Tyska Nonique dundrade in i Sverige med underbara tropiska dofter, bra återfuktning och fina ingredienser. Dessutom till bra priser. Deras Anti Aging Nattkräm gjorde susen för mina torra vinterkinder och jag kan avslöja bodylotion och duschkräm också gör sitt jobb.

Årets Överraskning

Body Shop Nutriganics Drops of Youth Serum hade jag inga höga förväntningar på men den var som magi för min glåmiga vinterhud i Mars. Den trollade bort trötthets-tecken och stramade upp med 98% naturliga ingredienser.


Andra höjdpunkter under 2012 var min ekologiska ansiktsbehandling på Salong Chia och när Hannah anordnade "Naturligt Snygg - En heldag om grön skönhet". Det blev mingel med likasinnade, informativa föreläsningar och så fick vi såklart klämma och känna på en massa fina produkter. Mycket trevligt!

English: My 2012 favourite beauty products.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt med favoritlista! :-)
    Lika spännande varje år att läsa!
    Tänkte att jag var lite snabb att lägga ut min nu i mellandagarna istället för att vänta till början på januari, men jag tycker det passar så bra att avsluta året med den och så blir det nytt i januari! :-)
    Nu blev jag ju också lite nyfiken på flera saker genom din lista. ;-)
    Hoppas du får ett roligt nyårsfirande och en bra början på det nya året!
    Kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Malin! Gillade din lista med, lite mer detaljerad än min. :)
      Hoppas du hade en fin nyår och att ditt 2013 blir fantastiskt!
      Stor kram!

      Radera