lördag 1 december 2012

Julkalendrar


Idag är det första December och det betyder starten för alla efterlängtade julkalendrar! Om det så rör sig om chokladkalendrar, TV's julkalender eller kalendrar med små inslagna paket för de minsta finns det alltid en viss förväntan och glädje när det är dags för lucköppning!

I år har flera webshoppar som satsar på naturlig och ekologisk hudvård sina egna julkalendrar fyllda med erbjudanden och tävlingar varje dag fram till jul. Kul initiativ!

* Tikei har en jättefin julkalender där du öppnar luckor direkt på nätet. Här hittar nu Tikei's julkalender!

* Classy Organic har en julkalender via sin Facebook där de släpper ett erbjudande varje dag. Classy Organics FB sida hittar du här.

* Eleven har en julkalender där de lägger upp erbjudanden på sin hemsida varje dag. Dock säljer Eleven en hel del produkter som inte är ekologiska eller naturliga men det kan ju faktiskt dyka upp erbjudande på det naturliga sortimentet. Här hittar ni Elevens hemsida.

* Loveko har en annorlunda julkalender där det lottas ut en valfri parfym bland lagda ordrar varje dag. Uppge "Kalender" i kassan. Här hittar ni Loveko.

* Bodystore har en hälsosam julkalender med bra erbjudanden på fina produkter ur deras sortiment. Den hittar ni här.

* Weleda kör en julkalender där du ska gissa produkten och hitta på ett julrim så har man chansen att vinna dagens produkt. Den hittar ni här.

* Butiken Sundløf Organic Skin Care har en kalender via Facebook där de öppnar en lucka med ett bra erbjudande varje dag. Finns här.

* Alma of Sweden har en julkalender där de öppnar en lucka varje dag med ett fint erbjudande på en naturlig produkt. Den hittar ni här.

Jag kommer uppdatera detta inlägget om jag hittar fler spännande julkalendrar och ni får gärna tipsa om jag missat någon. :-)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar