söndag 9 december 2012

Adventstävling!


Andra Advent och just precis vräkte snön ner här i Stockholm men verkar det ha lugnat sig nu. Hoppas verkligen den får stanna till jul, det vore så mysigt!

För att fira att det är 2a Advent och att det är knappt två veckor till Julafton så tycker jag att det är dags med en tävling! Tillsammans med Body Bazar så ger jag er chansen att vinna ett paket med fina produkter ifrån Akoma och Hurraw!. En tidig julklapp till dig själv eller att lägga under granen till någon annan? :-)

I potten ligger: Akoma Black Soap och Hurraw! Lipbalm i dofterna Körsbär, Apelsin och Vanilj. Klicka på länkarna för att läsa mer om produkterna.

För att vara med och tävla gör du följande:

1. Gilla Body Bazar på Facebook här (för er som inte har FB anmäl er till nyhetsbrevet här)

2. Berätta för mig vilken naturlig eller eko-reko skönhetsklapp du önskar dig allra mest utav Tomten i år! Lämna en kommentar här under och skriv även med din mailadress eller skicka den med ditt namn/kommentar till livetarvackert@gmail.com.

Ni har fram till kl. 23:59 Fredagen den 14e December att tävla.

Den lyckliga vinnaren lottas fram via random.org. Vinnaren presenteras på min blogg och observera att denne meddelas via mail utav mig så var noga med att skriva med en mailadres eller maila den till livetarvackert@gmail.com om du inte vill skriva ut den. Detta för att jag lättare ska kunna få tag på vinnaren. Tävlingen är öppen för alla i med adress i Sverige.

Lycka till!

English: This competition is only open for Sweden.

13 kommentarer:

 1. Åh, glad (säger man verkligen så?) andra advent till dig!
  Jag önskar mig verkligen en naturlig parfym. Finns ju så många godluktande, men är bara en fattig student och har inte råd att köpa en själv, så hoppas på det bästa! :)

  Tack för en jättefin blogg!
  // Jennifer Jacobsson
  Jennifer.jacobsson@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Åh, Hurraw har jag velat prova ett tag nu! De verkar så mysiga.

  Jag skulle, som Anonym ovan, faktiskt också önska mig en naturlig parfym. Jag har bytt ut nästan allt annat, men inte riktigt hittat någon parfym som jag tycker om och samtidigt har råd med. Det är verkligen klurigt det där!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle på julafton vilja slita upp ett paket med skönhetsprodukter från Pai, det lilla jag har provat av dem gav verkligen mersmak!
  Hälsningar Hanna Li

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig tävling! Jag prenumererar på nyhetsbrevet.
  I julklapp skulle jag vilja få Ekologisk Arganolja till håret. Min hårbotten är torrt som slip papper och det är så trist och livlöst. Ha det gott
  mvh emely.drugge@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Gillar på FB och önskar mig en naturlig body lotion till Jul. Min hud är så otroligt torr under vinter tiden.

  kylielarsson@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag har gillat på facebook. jag önskar mig Idun Minerals ögonskuggskvartett Lejongap i julklapp.

  johannawallen@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. jag önskar mig massa tips på naturliga skönhetsprodukter man kan göra själv, peeling, masker,ansiktsvatten mm! så mysigt att pyssla ihop själv :)

  sofie nelson
  s_sofie_s@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Den svarta tvålen är jag sjukt nyfiken på. Måste prova!!

  SvaraRadera
 9. Hej,

  spännande! Och tack för fin blogg. Jag har aldrig testat schyst nagellack och är nyfiken på Aquarella som många skriver så bra om. Men även Iduns Brunkullapalett skulle vara intressant. Mest akut är nog dock en rouge...

  Fröjdefull Lucia!

  ulrika.signhild@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Svar: Åh ja! Jag vill redan ha fler ljus :)

  SvaraRadera
 11. Jag önskar mig en naturlig parfym i julklapp. Har frågat runt men det är så svårt och hitta och affärerna vet ju själva inte vad de har. =(

  Massa adventskramar
  Therese
  (therese.watz@hotmail.com)

  SvaraRadera
 12. Naturlig parfym är det första jag tänkte på - härligt doftande, gärna med inslag av kokos och vanilj.

  Och jag är prenumerat av nyhetsbrevet :)

  kasia.lepiarz@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Jag har precis lagt om min hudvårdsrutin lite och huden verkar gilla det. Men för att göra så som jag gör nu behöver jag använda bomullsrondeller, så därför vill jag gärna ha ekorondeller i bambu eller så i julklapp såklart!
  (jag har gillat på fb)

  ahlfors.lotta@gmail.com

  SvaraRadera