måndag 13 augusti 2012

Shoppat ~ L:a Bruket och spatlar


Vi gick in på PUB i slutet på förra veckan och kikade efter en ny fin handtvål till badrummet och mitt krav till sambon var givetvis att den skulle vara naturlig. Och vi hittade en som föll oss båda i smaken! Den här tvålen från L:a Bruket heter "Mörk Vanilj" och luktar gott av vanilj och eteriska oljor, och den kostade 199kr för 450 ml. Gillar att produkten är ECOCERT certifierad och att de skriver ut ursprung/utvunnet av på endel av ingredienserna.


Sedan gick vi förbi Renée Voltaire som har en butik i PUB huset och där hittade jag på dessa söta små skedar i skimmrande snäckskal. Jag fick direkt en idé och letade fram två som var någorlunda raka. Hejdå plast-spatlar! Dessa kostade 29 kr / st och är ca 4 cm långa.

English: I did some shopping last week! I bought a new soap for the bathroom from swedish brand L:a Bruket that smells vanilla and essential oils. Also I found these beautiful spatulas made of shiny seashells. Plastic spatulas - begone!

4 kommentarer:

 1. Jag har skedar i snäckskal, men jag har inte tänkt på att jag skulle kunna hitta mera raka som spatlar! vad fiffigt! :-) Synd att man inte bor i Stockholm då hade jag sprungit dit direkt! Hittade inte i deras webbshop heller. Så det blir väl inget än på ett tag tyvärr...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja bättre än plastvarianterna! :) Det kanske går att få tag i hos typ asiatiska import-butiker eller liknande? Det är lite synd att deras webshop inte har alla roliga grejjer som de har i butiken.

   Radera
 2. Vilka söta små spatlar, hoppas kunna hitta något liknande! Tyvärr är jag jättedålig på att använda spatel/sked i mina burkar, det är dock något jag borde börja med.. Steg ett är väl att köpa vanliga plastspatlar iallafall ;) Tvålen ser också riktigt trevlig ut och jag blev lite nyfiken på ljuset brevid! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har med varit det till och från, men just nu har jag mycket "smöriga" krämer med hårdare konsistens som kanske inte gillar att man är där och gräver med fingrarna. :)
   Ljuset är dessvärre inte "grönt" för det är från H&M Home. Men är du mot förmodan sugen ändå så finns det att köpa på deras hemsida. Jag tänke återanvända det med vanliga värmeljus när det brunnit ut, så lite eko-tänk blir det iallafall. :)

   Radera