onsdag 22 augusti 2012

Är hösten här?

Det känns faktiskt som att hösten är på intågande. Trots att vädret känns kvalmigt drar stora mörka moln fram på himlen, iallafall här i Stockholm.
Med regnet smattrandes mot fönsterrutorna kröp jag ikväll upp i soffan med pojkvännen, tände ljus, kollade på TV-serier, la en ansiktsmask, bläddrade igenom höstens mode i tidningsform och filade lite på skönhets recensioner.

Hur har ni det? Har hösten kommit tycker ni?

Ni vet väl att ni även kan hitta på mig Instagram? Följ mig på @lavieestbelleblog

English: It feels like autumn here in Stockholm. Tonight it started to rain so I crawled up in the sofa with my boyfriend, lighted candles, put on a face mask, watched TV-series, read about the latest fashion and planned for some reviews. Do you think autumn has arrived?

Do you know that you can follow me on Instagram? Follow me @lavieestbelleblog

6 kommentarer:

 1. Jag tänkte samma sak idag när jag cyklade in till stan. Vinden känns lite svalare än vanligt idag och de gula löven har börjat samlas på marken. Inte i några mängder men ändå så där så att det ger en höstig känsla. Hösten har sin charm, absolut, men jag hade faktiskt hoppats på lite mer sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Sommaren har det inte blivit mycket av det här året. Känns som att hösten kommer att bli lång så det gäller nog att ta vara på de ljusa timmarna om dagarna.

   Radera
 2. Gått i samma tankebanor... Sakta men säkert som smyger det in lite kallare och fuktigare luft som antyder att hösten är på gång. Tycker hösten är mysig men känts som om man gått och väntat på att sommaren skulle komma igång och nu verkar det som man får vänta tills nästa år...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig Malin! Hörde på radion att Stockholm totalt hade haft 6 dagars högsommar den här sommaren jämfört med förra årets 48... Vi får verkligen hålla tummarna för att nästa sommar ger oss mer sol!

   Radera